sâmbătă, august 18, 2012

Expoziție permanentă de fotografie în foaierul Teatrului „Tudor Vianu”


Expoziție permanentă de fotografie în foaierul Teatrului „Tudor Vianu”

Ieri, 17 august 2012, Clubul Artistilor Fotografi Giurgiu a vernisat cea de a patra expoziție, amplasată în foaierul Teatrului „Tudor Vianu” din Giurgiu.     Asociaţia
Ca element de noutate, expoziția va avea caracter permanent, având în vedere că între Asociația Clubul Artiștilor Fotografi Giurgiu si Teatrul „Tudor Vianu” Giurgiu există un parteneriat având ca obiect principal organizarea de activități comune în vederea promovării reciproce.
Deși Asociația este înființată legal din luna mai 2011, în decurs de un an și jumătate a organizat nu mai puțin de patru expoziții (ceea ce este foarte mult), precum și seminarii pentru inițierea în tehnica și arta fotografică, contribuind astfel la promovarea fotografiei în rândul giurgiuvenilor.
Această ultimă expoziție conține un număr de 44 de lucrări, zicem noi, de înaltă calitate tehnică dar și artistică, tema fiind liberă.
Au expus: Chiru Ioan Alexandru, Niculae Constantin, Dobromir Emil, Deacu Bogdan, Banu Cristian, Chiru Roxana, Roșu Alexandra, Cioroi Alexandru, Rebigan Ina, Dănilă Mihaela, Brabete Evelina, Cinieru Larisa și Ceaușescu Marius.
Trebuie menționat că toate cheltuielile ocazionate de acestă expoziție (și nu au fost puține) au fost suportate de Asociație, din contribuțiile membrilor acesteia.
Nu în ultimul rând, țin să precizez că suntem deschiși colaborărilor cu instituțiile publice și private, putând organiza, la cerere și cursuri de inițiere sau perfecționare în tehnica și arta fotografică.
Președinte,

Niciun comentariu:

Spre marele Nord. Întâlnirea cu Moş Crăciun în alt anotimp.

         - Pe marele vultur care a pârjolit pădurea, vuind cuvintele în gura vajnicului Väinämöinen, faurul veşnic, ce povesteşte des...