Sa se tipareasca un timbru cu Basescu

Boc propune ca in semn de recunostinta sa se tipareasca un timbru cu Basescu. Se duce Basescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul. - Nu se vinde, spune functionarul. - De ce? - Nu se lipeste. Cere Basescu un timbru, scuipa pe lipici, il pune pe un plic si-i arata functionarului: - De ce spui ca nu se lipeste? Uite, se lipeste! - Da, spune functionarul, dar toti scuipa pe partea cealalta.

Comentarii

C.L.M. a spus…
Buna asta!!!
Chiru Alex. a spus…
Este adaptat dupa o alta Epoca de aur ... S-a inlocuit doar personajul principal ! Si uite asa se vede ca un banc bun este oricand de actualitate !
Obrigada pela visita e por seguir meu blog, tb estou seguindo vc...abraços
Metaxa a spus…
Nici bancuri inspirate nu mai avem. Tot ale de pe vremea lui nea Nicu sunt la moda? Schimbati doar personajul?
Era mai misto sa spui ca Basescu nu mai vrea sa fie timbru, ca prea-l scuipau toti in fata. Macar asa avea un chichirez. :) Si-l lasai pe Ceausescu sa doarma linistit somnul de veci.
ionelmuscalu a spus…
@ Băieții din Giurgiu: Si de ce nu ați fost la teatru? Ca doar am avut premiera în seara asta și n-am găsit scris pe nicăieri acest lucru...
Sorina a spus…
Mi-ai descretit fruntea cu bancul asta. Trebuie sa-ti multumesc. Mi-a facut de doua ori bine, o data ca e exprima o dorinta a multora din popor si a doua oara, pt o chestie personala. Tocmai mi-a extras azi dentista maselele de minte, cu operatie. Ma doare de stau cu compresa cu gheata, dar am uitat si de durere citind asta. Il pot incadra atunci, in categoria bancurilor terapeutice? ;-)

O seara relaxanta iti doresc!
ionelmuscalu a spus…
@ Sorina: Ma bucur sa aud astfel de lucruri. O dimineata fara amintirea maselelor de minte si o zi extraordinara va doresc!

Postări populare de pe acest blog

Poezia ca spectacol, Prefaţa la Poeme din luna îngerului risipitor de Alex. Ştefănescu

Afară

Omul cu ochii mari și inima rotundă (Un fel de prefață care pictează zâmbetul pe față)