marți, iulie 10, 2012

Dacă...



  • Declarațiile făcute în cursul acestei zile de Angela Merkel au fost reproduse incorect în mass-media. Conform traducerii corecte, reiese un lucru extrem de important care denotă precauţia Angelei Merkel în legătură cu situaţia din România şi cu cele relatate de preşedintele Traian Băsescu: ”Consideră inacceptabilDACĂ într-o ţară UE se încalcă principiile de bază ale statului de drept”.
  • Angela Merkel a fost probabil indusă în eroare de minciunile aparatului de propagandă al lui Traian Băsescu, care aduce grave deservicii și prejudicii României.
  • Probabil doamna Merkel, din aceeași familie politică precum Traian Băsescu, obișnuită cu o politică democratică și făcută în anumite limite, de bun-simț, nu și-ar putea imagina că un președinte sau un politician responsabil ar fi în stare să spună minciuni atât de mari și să facă rău propriei țări doar ca să țină de funcție.
  • Asistăm la un sistem foarte bine pus la punct de dezinformare și manipulare în spatele căruia se află Traian Băsescu. Acest sistem pune în pericol interesul național al României pentru interesele meschine ale unui individ și ale clicii sale, care nu vrea să accepte că nu mai este la putere și nu mai poate controla România după bunul plac.
  • Constatăm cu regret că nici un fel de apel la rațiune, echilibru sau responsabilitate nu poate opri PDL și pe Traian Băsescu de la defăimarea României. Este încă un motiv pentru care românii îl vor sancționa la referendum pe Traian Băsescu. Nu este acceptabil ca un președinte să fie dispus să-și denigreze propria țară. Traian Băsescu nu merită să fie președinte și nici nu va mai fi.
  • Românii vor vota la referendum pe 29 iulie și ce va decide poporul nu poate fi schimbat de nimeni, nici de Băsescu, nici de Merkel.
  • Niciun comentariu:

    EDRAH_Giurgiu PHASE I