marți, iulie 10, 2012

Prima intervenție a președintelui interimar al PNL, Daniel Chițoiu, susținute în cadrul conferinței de presă a USL




“Vreau să vă spun, în numele Uniunii Social Liberale, că salutăm deciziile Curții Constituționale și se spulberă mitul că în ultimele săptămâni acțiunile guvernamentale și acțiunile Parlamentului României au avut rolul de a da o lovitură de stat în România.
Deciziile din această seară spulberă, așa cum spunea și domnul prim-ministru Victor Ponta, toate denigrările aduse de pedeliști, de clientela lor politică și de vectorii de imagine plătiți din bani publici, prin Institutul Cultural Român sau prin alte instituții ale statului, care, în loc să-și facă treabă pentru serviciul pentru care au fost trimiși afară, ei, în schimb, au denigrat România și România, din acest punct de vedere, a pierdut atât ca imagine, dar nu numai ca imagine, dar și din punct de vedere economic.
Uniunea Social liberală este pregătită ca, de mâine, să înceapă acțiunile de informare corectă a populației, nu se minciuni scoase pe piață de PDL și clica pedelistă, minciuni alimentate și plătite cu bani furați, din bani publici, iar în perioada următoare o să vedeți că vor ieși la iveală toate rezultatele auditului din ministere și din toate instituțiile publice pe care le coordonăm și care urmează să se finalizeze.
Ați văzut că începând chiar de astăzi au început să se deblocheze marile dosare penale care au fost blocate până în prezent. A fost arestat șeful Vămii. Fostului șef al Fiscului i s-a adus la cunoștință că este anchetat.
Noi sperăm ca toate celelalte dosare care au fost blocate, cu devalizarea companiilor de stat, unde sunt implicați Videanu, Manțog și alții, sper ca aceste dosare să înceapă să-și dea drumul începând de mâine. Justiția să devină într-adevăr independentă, nu cum se spunea până acum că justiția e independentă. Marile dosare de corupție și de fraudă sunt blocate. Instituțiile statului trebuie să dea drumul la aceste dosare, or noi considerăm că în această perioadă trebuie să aducem la cunoștința cetățenilor români tot ce a făcut acest guvern pedelist în cei trei ani de zile, cum au jefuit țara și cum au tăiat salariile și pensiile la întreaga populație.”

Niciun comentariu:

EDRAH_Giurgiu PHASE I