miercuri, noiembrie 18, 2009

In turul doi, Băsescu şi Crin Antonescu

Cel mai recent sondaj naţional al institutului Operations Research (OR), realizat pe 15 noiembrie, relevă că finala se va disputa intre candidatul PNL si cel al PDL, adică Crin Antonescu si Traian Băsescu, informeaza inpolitics. Sondajul OR, realizat pe aproximativ o mie de persoane, la nivel national, prin metoda CATI, arată că pe primul loc in optiunile de vot se mentine Traian Băsescu, cu 30%, de care se apropie candidatul PNL, aflat la 26%, cea mai inaltă cotă atinsă pană acum de Antonescu. Pe locul trei se află Mircea Geoană, cu 23%, Sorin Oprescu - 8%, Vadim Tudor - 6% , Kelemen Hunor - 4% si Gigi Becali - 2%. Sondajul OR mai arată că 60% dintre romani consideră că Antonescu a avut, sambătă, o prestatie bună si foarte bună impotriva presedintelui, in timp ce numai 44% au aceeasi impresie despre Băsescu. De asemenea, 53% cred că Antonescu a avut un discurs convingător, fată de numai 42% in cazul presedintelui.

2 comentarii:

ionescu spunea...

Deci aveti si voi sondaje comandate. Culmea ar fi fost sa nu iasa Crin mai bine nici in aceste sondaje. :)
Adevarat ca domnul Antonescu a crescut dar nu pe seama domnului Basescu ci pe seama "prostanacului" care mai este si mut.

Anonim spunea...

ionescu, oricine ai fi, iti multumesc pentru ca citesti si pentru umor. ionel muscalu

Spre marele Nord. Întâlnirea cu Moş Crăciun în alt anotimp.

         - Pe marele vultur care a pârjolit pădurea, vuind cuvintele în gura vajnicului Väinämöinen, faurul veşnic, ce povesteşte des...