marți, iunie 22, 2010

Sictireli a sarit ca broasca in lac!

Sictireli a sarit ca broasca, s-a umflat ca broasca si a ajuns inaintea mea in Zelist, in timp ce eu picam prin neprezentare. Bateriile Duracell pe care i le-au pus doctorii  sus, adica la mansarda, i-au creat nu numai o atitudine de Cyborg, ci si dorinte in acest sens, drept pentru care, avand in vedere si ca mi-a comunicat verbal anuntul pe care vi l-am aliniat aci, adica despre el ca a suit mai sus ca Fratii Wright, am facut cuvenita precizare! Bravo, Sictireli! Felicitari! Dar ai grija ca e vreme de ploaie si asta e luata...

5 comentarii:

Baiatul de la oi spunea...

De ce nu apare si SUCUL RASULUI?

Karla spunea...

Mortal, fatal, letal...
Adica m-am prapadit de râs...

Sictireli spunea...

Esti mancat! Te-ai luat de cine nu trebuia. Am relatii la Ministerul Ploilor. O sa le aranjez de asa natura incat sa-ti inund inspiratia de poet al picaturilor de H2O.
Sunt peste tine in top. Ca atare, fara umbrela deasupra capului este bine sa nu scuipi.
Este drept ca te-am vazut picand in mufa, dar am crezut ca-ti place sa faci bungee jumping.
http://www.youtube.com/watch?v=sriUfHuHSXY&feature=related

Unknown spunea...

Maestre Sictireli, ia aer ca acum nu am timp sa ma ocup de dumneata! Plec la cenaclul de marti, dar cand ma intorc iti gasesc eu o biata muza care sa te incante si sa te lase contrariat de intrigile din cenacluri. Stiu ca te enerveaza ca nu mai esti unic, ca si altii au invatat de la tine, ca iti folosesc stilul si relatiile la ministerul ploilor, ca invataceii au crescut valoric si te-aun intrecut, dar acum, asa cum am spus meriti lauri si statuie. CE? Nu iti ajunge?
Asa cum scriam, te voi pune pe soclul pe care il meriti, te voi turna in forme de beton, dar acum nu prea am timp..., ma asteapta ucenicia!

Unknown spunea...

baiatului de la oi ii spun ca se va vedea , la cererea sa si Sucul rasului.

EDRAH_Giurgiu PHASE I