sâmbătă, august 06, 2011

Tinerii pedelişti de azi, ţapinarii de mâine



În încercarea lor de a imita o petrecere organizată de Tineretul Naţional Liberal la ştrandul din Giurgiu (de altfel, foarte reuşită şi decentă), tineretul de la PDL Giurgiu, după modelul organizaţiei centrale de seniori, „s-a spart în figuri”, tot la ştrandul giurgiuvean. Ca să fie mai cu moţ şi să dovedească faptul că sunt la putere, tinerii pedelei au ţinut petrecerea două zile la rând, la finalul cărora s-au îmbătat “mangă” şi când au plecat de la locul petrecerii şi-au arătat muşchii pe nu mai puţin de 32 de tei plantaţi pe Şoseaua Portului, pe care i-au rupt fără milă.
Poliţia locală a identificat şapte (7) dintre ei, dintre care cinci minori (cum rămâne cu Legea partidelor, care interzice minorilor aderarea la formaţiuni politice?). Trist este că, încă o dată, se face simţită lipsa de educaţie, iar în mod particular atitudinea simpatizanţilor şi membrilor PDL, care se cred mai presus de lege.
În acest context, Marian Prodan, un binecunoscut lider al tineretului liberal giurgiuvean, s-a prezentat miercuri, la conferinţa de presă a PNL Giurgiu, cu o drujbă portocalie şi cu un fierăstrău. Acesta a susţinut că drujba este simbolul PDL care a tăiat tot ce a putut, de la salariile bugetarilor până la ajutoarele pentru mame, iar fierăstrăul este o drujbă în devenire, el caracterizând o mare parte a tineretului pedelist, în devenirea s-a politică după modelul politicienilor de la centru.
“Cum cei de la guvernare îşi bat joc de toţi şi de toate, nu ne putem aştepta la o altă atitudine în plan local. Trist este că această iresponsabilitate s-a transmis către tineri. Nu este un simplu act de vandalism, este o expresie a cum înţelege PDL respectul faţă de lege. Sincer, mă gândeam ca, în mod ironic, să fac cadou această drujbă tineretului. Voi, jurnaliştii, mi-aţi dat o altă idee: să le propun să o ia prin licitaţie. M-aş putea îmbogăţi după modelul Udrea şi alţii!”, a declarat Prodan.
Ioan Mănăilă

Un comentariu:

Traian spunea...

Terminati cu manipularile. Proasta crestere nu are culoare de partid.

EDRAH_Giurgiu PHASE I