sâmbătă, iulie 30, 2011

Cât mai suportăm huliganismul unor derbedei?! Tinerii PDL, ambasadori ai distrugerii mediului?!


Petrecerea PDL pe strand s-a incheiat cu devalizarea copacilor din Giurgiu.Eveniment oferit de Marin Anton!

By pe surse - Last updated: sâmbătă, iulie 30, 2011 - Save & Share - 8 Comentarii

 

Rusine, PDL ! Rusine, tineri PDL! Rusine organizatorilor petrecerii de la strand in numele PDL.

Dupa modelul guvernului PDL care astazi sub ochii nostri devalizeaza Romania, si tinerii crescuti de PDL  se manifesta distructiv, “devalizand” efectiv  mun Giurgiu cu peste 100 de copaci .
In special traseul de la Strandul Giurgiu si pana la Parcul Alei a fost supus manifestarii barbare a tinerilor needucati sau, mai rau, prost educati in curtea PDL Giurgiu.

Probabil ca acest text nici macar nu poate constitui o stire, pentru ca suntem atat de obisnuiti ca PDL-ul de la mic la mare sa ne sfideze prin atitudinea lor infatuata, incat nu ne mai mira nimic.



Adaug şi eu fotografii care ne prezintă situaţia greu de suportat a copacilor distruşi:
Aceste imagini se multiplica de aproape o suta de ori, asa cum puteti si in filmuletul postat pe you tube:





Pe aceeasi tema:

Ce înţeleg pedeliştii din deviza „Tinerii – Forţa Dreptei!”

Tinerii democrat-liberali din Giurgiu şi-au dat întâlnire două zile la rând, joi şi vineri, la ştrandul din Port, în încercarea de a-şi câştiga adepţi prin gratuitatea intrării şi a trataţiei, numai că distracţia lor – mai scăldată în alcool decât în bazin – a culminat cu un revoltător act de vandalism.
32 de tei cu vârste între doi şi cinci ani, plantaţi de-a lungul şoselei care face legătura între Port şi oraş, au căzut victimă „Forţei Dreptei” educate de PDL la Giurgiu.
Sâmbătă, 30 iulie, în jurul orei 3 dimineaţa, o patrulă mobilă mixtă a Poliţiei Locale şi Poliţiei Municipale a oprit şi legitimat şapte dintre tinerii democrat-liberali care participaseră la petrecerea de la ştrand, aflaţi în stare avansată de ebrietate. Aceştia au fost conduşi la Secţia din Port a Poliţiei Transporturi, pe a cărei rază de competenţă s-au petrecut actele de vandalism şi tulburare a ordinii publice. După primele cercetări se pare că grupul de vandali a fost mai numeros, locatarii unui imobil din zonă afirmând că au fost treziţi de „zbierete” şi au văzut de pe geam un grup de circa 15 indivizi care „răcneau ca descreieraţii”.
La rândul său, un angajat al ştrandului a declarat, sub protecţia anonimatului, că în incintă nu s-au produs pagube pentru că „am stat cu ochii pe ei şi i-am potolit imediat”.
Update 1. Şefii PDL Giurgiu şi directori ai mai multor servicii deconcentrate s-au întâlnit şi ei vineri, dar la prânz, pentru o foarte scurtă conferinţă de presă şi un „team-buiding” de câteva ore, la restaurantul din imediata apropiere a ştrandului.
Update 2. Imagini cu tinerii liberali giurgiuveni distrându-se la ştrand, într-o zi caniculară, au fost preluate de pe site-ul unui ziar giurgiuvean de unele agenţii centrale de presă şi difuzate cu insistenţă de posturile de televiziune, acompaniate de comentarii condescendente, datorită câtorva domnişoare care au dansat, în opinia „criticilor”, cu mişcări prea provocatoare. La distanţă în timp de două săptămâni, se oferă spre comparaţie comportamentul tinerilor „la putere”. Dacă atunci s-a titrat „Sexy-party TNL”, acum ar fi corect „Criminal-party TDL”?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Cine rupe azi un pom,maine taie o padure!:))

Anonim spunea...

tinerii de la pdl se gandesc ca vine iarna si nu au lemne acasa...rusine pdl rusine marin anton:-j

PNLDL spunea...

Asa e tineretea, ale vietii valuri!
Unii rup pomi, altii danseaza cu pitipoance in curu gol.
Important e sa traiti bine, cum v-a invatat bulibasul vostru comun, basescu mondialu.

Alex spunea...

In general copilul face ce vede la parinti... Daca parintele face nebunii si nu i se intampla nimic, de ce i s-ar intampla lui ? Intr-un stat civilizat acesti nemernici (sa nu spun betivani)faceau cateva zile de parnaie sa le iasa bautura din cap si apoi munca in folosul comunitatii, ca de amenda nu mai spunem. Asta intr-un stat civilizat nu in bantustanul romanesc !
Multi vor spune ca de... s-a intamplat ca el este baiat cuminte, dar bautura si anturajul l-au stricat, dar din pacate astfel de golanii, indiferent de forma lor, se intampla peste tot in tara.

Sebastian spunea...

Daca nu i-au sadit ei,macar sa i rupa ei

EDRAH_Giurgiu PHASE I