marți, noiembrie 10, 2009

Vi se adresează Crin Antonescu!

Putem să facem împreună, după 20 de ani, încă o revoluţie: revoluţia bunului-simţ, revoluţia bunei-cuviinţe, revoluţia competenţei, revoluţia cinstei şi revoluţia adevărului!


Suntem la momentul unei alegeri importante pentru România, pentru viitorul României. Există destui oameni care încearcă să ne convingă şi că nu avem de ales, şi că nu are importanţă ce votăm şi că nu se poate mai bine. Eu sunt aici în faţa voastră şi în faţa tuturor românilor pentru a vă spune că avem de ales, pentru a vă spune că trebui să alegem, pentru a vă spune că se poate şi bine.Nu toţi politicienii din România sunt la fel. Nu toţi politicienii din România mint. Eu sunt un om care am curajul să spun că nu am minţit, nu mint şi nu vă voi minţi. Nu toţi politicienii din România fură. Eu am curajul să spun că nu am furat, că nu fur şi că nu voi fura, că nu voi tolera hoţia, că nu voi tolera corupţia, că nu voi tolera clientelismul şi nedreptatea. Nu tuturor politicienilor din România nu le pasă de ceilalţi. Eu sunt în faţa dumneavoastră şi în faţa tuturor românilor ca să vă spun că mi-a păsat, îmi pasă şi îmi va păsa de toţi compatrioţii mei, că voi fi alături şi sunt alături de toţi cei care suferă din cauza sărăciei, din cauza nedreptăţii, din cauza bolii şi din cauza nepăsării, din cauza incompetenţei celor care ne conduc. Nu fac promisiuni pe care să nu le pot ține. Fac doar promisiuni despre care știu că le voi putea respecta pentru că le-am respectat mereu de cânt fac politică. Știu ce avem de făcut, pot să fac ceea ce vreau și spun că vom face în România. Putem avea un președinte care să nu fi fost comunist, putem avea un președinte care să fie deschis către viitor, putem avea un președinte care să-i adune pe toți românii de bun-simț, pe toți românii care vor binele țării lor. Putem să facem împreună, după 20 de ani, încă o revoluție: revoluția bunului-simț, revoluția bunei-cuviințe, revoluția competenței, revoluția cinstei și revoluția adevărului. Știu că oamenii nu mai cred în vorbe. Le spun tuturor că trebuie să creadă că există o șansă, că trebuie să vină la vot, că trebuie să aleagă în cunoștință de cauză.
Sunt în fața dumneavoastră și a românilor pentru că vreau să facem din România o țară bine condusă, o țară în care să existe ordine și o țară în care fiecare dintre noi să aibă o șansă. Îi chem, în mod special, pe cei tineri la vot pentru că această țară este, înainte de toate, a lor, pentru că această țară este țara în care trebuie să rămânem, în care trebuie să muncim, în care trebuie să visăm și este țara în care trebuie să împlinim visele noastre.Sunt alături de voi, sunt în această luptă pentru voi. Dați-mi votul vostru și voi avea puterea de la voi și pentru voi! Doamne ajută! Curaj și vă aștept pe 22 noiembrie și 6 decembrie la vot! Vă mulțumesc din suflet!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Am vazut confruntarea cu Basescu. Cred ca a iesit invingator Crin. Este un baiat destept, care ar trebui sa nu atace foarte mult pe cei care nu sunt de fata. Este adevarat ca politica este parsiva, ca sa nu spun altfel..... Oricum, sper ca Base se plece pe marea cea mare.....

EDRAH_Giurgiu PHASE I