sâmbătă, februarie 02, 2013

P.N.L. Giurgiu sustine Crin Antonescu – Presedinte !



Comunicat de presă


Filiala Teritorială a PNL Giurgiu, filială ce s-a clasat pe primul loc în aproape toate bătăliile electorale din ultimii ani, văzând rezultatele incontestabile și confortabila majoritate liberală din administrația publică locală și Parlamentul României, isi exprimă convingerea că nu e timp să ne oprim. În fața unui succes politic atât de categoric, nu putem rămâne decât pragmatici și determinați pentru a atinge cel mai important deziderat al PNL – câștigarea alegerilor prezidențiale din anul 2014 de către candidatul USL, domnul președinte Crin Antonescu.
Implicarea personală, amploarea muncii și contribuției efective a fiecăruia la acest demers ne obligă ca liberali, ca cetățeni români, să vedem că partidul nostru nu este doar la capătul unui proces electoral încheiat cu o splendidă victorie, ci la începutul unor schimbări fundamentale de management politic și de leadership în societatea românească.
Nu este timp de pierdut cu lupte sau cu pretexte care să provoace dezbinarea unei echipe care s-a dovedit că a propus și promovat o strategie câștigătoare pentru România și pentru PNL.  De aceea, în acest moment, considerăm necesară întărirea unității singurei forțe veritabile de dreapta, în scopul unei guvernări în interesul cetățenilor care s-au mobilizat cu toate energiile pentru a reda demnitatea țării și a scăpa de auspiciile dăunătoare ale guvernărilor Băsescu.
Întelegem că trăim un moment politic de importanță majoră, iar incitările la destabilizare și înclinația către polemici, nu pot avea decât o eficiență marginală la nivelul imaginii unor persoane și o deficiență serioasă la nivelul imaginii partidului.
Populația are alte așteptări de la noi, de aceea trebuie modernizată structura de decizie și făcută mai anticipativă la nevoia de schimbare și la problemele românilor.
În acest sens, PNL – Giurgiu se alătură tuturor acelora care speră in consecvenţa şi onestitatea demersului de alegere a președintelui PNL,  Crin Antonescu ca primul președinte liberal al României.
Giurgiu, 31 ianuarie 2013
Președinte PNL – Giurgiu,
Senator Lucian Iliescu

Niciun comentariu:

EDRAH_Giurgiu PHASE I