miercuri, iulie 20, 2011

Tinerii liberali din Giurgiu s-au distrat la ştrand



Organizaţia municipală a Tineretului Naţional Liberal a organizat vineri, 15 iulie, la ştrandul din Giurgiu, o acţiune care a avut un succes deosebit. s-au distrat pe tot parcursul zilei, au dansat şi au participat la concursuri originale.
Ştrandul din Giurgiu a fost, aşadar, asaltat vineri de peste 500 de tineri liberali şi invitaţi ai acestora. A fost o acţiune pe gustul tuturor, cu muzică şi dans, cu distracţie în permanenţă şi concursuri care mai de care mai originale. Tinerii liberali au demonstrat, astfel, că politica nu exclude buna dispoziţie şi au impresionat atât prin exuberanţă, dar şi prin modul civilizat în care s-au comportat. „Am avut această idee, împreună cu colegii mei de la TNL, fiindcă este vară şi ce poate fi mai potrivit decât o întâlnire la ştrand. Pe lângă membri TNL Giurgiu sunt prezenţi aici şi mulţi invitaţi, prieteni ai organizaţiei noastre, care au acceptat să se distreze împreună cu noi. Este un prilej nu doar pentru distracţie, ci şi pentru a ne cunoaşte cât mai bine”, ne-a declarat Emil Epure, preşedintele Organizaţiei Municipale a TNL.
Alături de tinerii liberali a fost vineri şi unul dintre cei mai fideli susţinători ai acestora, Marian Prodan, la iniţiativa căruia a fost constituită galeria echipei de fotbal Astra, una dintre cele mai apreciate galerii din ţară. „Mă bucur că sunt din nou împreună cu prietenii mei mai tineri şi îi felicit pentru această iniţiativă. Numărul mare al celor care sunt astăzi aici arată din nou forţa liberalilor din Giurgiu şi aprecierea de care se bucură aceştia”, a spus Marian Prodan.
Tinerilor liberali li s-au alăturat şi invitaţi din Bulgaria şi Croaţia. 
Bogdan Sandu

10 comentarii:

TCL (tineretul cocalar liberal) spunea...

''Tinerii liberali au demonstrat, astfel, că politica nu exclude buna dispoziţie şi au impresionat atât prin exuberanţă, dar şi prin modul civilizat în care s-au comportat.''
Hahahahahahahahahahahahahahahahaha!
Exact, exuberanta si civilizatie. Plus ca era o petrecere privata, cu inscriptia TNL deasupra cururilor goale ale pitipoancelor, sorbite de ochii tinerilor cocalari PNL.
Care in curind ii vor inlocui, impreuna cu cocalarii PSD, pe actualii cocalari PDL.
Ferice de Rromania!

Anonim spunea...

In sfarsit un articol pertinent,care dezvaluie adevarata realitate de la eveniment!
Putere de a merge inainte!

Anonim spunea...

acum daca faci parte dintr-un patrtid policti nu mai poti sa ai o zii libera sa te distrezii,ce sa le ceri la mizeriile celor de la psd si pdl care stiu decat sa atace,ce e adverat se cam oftica adversarii pt fetele furmoase care sunt la TNL,fata de caricaturile care sunt la mizeriii in partid...bv inca odata o actiune cu adevarat suces!!!!

Anonim spunea...

Acum nu mai stiti de ce sa va mai legatii jalnici cei care ataca .BV TNL GIURGIU

Traian spunea...

Asat da stire, frate. Tinerii liberali s-au distrat la stand! Buna stirea. Muream prosti daca nu aflam unde si cum s-au distrat cei mai mici liberali. Cu doua trepte peste stirea: ce a mai facut Moni si Iri.
Urmeaza: Tinerii liberali s-au maturizat definitiv; Tinerii liberali si snadvisul cu euro; Tinerii liberali si dansul din buric pe functii politice...

Sictireli spunea...

Ai o leapsa la mine pe blog. Pofteste sa o iei. Invitatia este valabila pentru oricine are un blog in firea lui.

Anonim spunea...

Inchiriez costume de sky si orice alte articole pentru sezonul de iarna!

Alexandru spunea...

Din cate se vede in toate filmarile care au aparut pe internet si din tot ce se vorbeste in acest "scandal", reiese un singur lucru: Acesti tineri s-au distrat cu adevarat si a fost o petrecere de succes. Totul pare in regula din cate se stie nu a avut loc nici un incident neplacut si toata lumea s-a distrat de minune, doar a fost o petrecere de tineri si cei care au de adus acuzatii la tema acestei petreceri presupun ca sunt numai oameni care nu mai stiu ce inseamna o zi de plaja si de distractie.

dan spunea...

bravo tnl giurgiu nu am fost invitat la petrecere dar data viitoare cand mai organizati o petrecere sper sa fac si eu rost de invitatie:D

Anonim spunea...

Nu vad de ce nu s-ar distra acesti tineri. Ii asteapta o munca grea... sondaje, lipit afise etc.
Pe de alta parte ce rau au facut ? Ca unii trecuti de prima tinerete au ramas doar cu uitatul nu este vina lor. La fel ca si acestia din urma si ei sunt o generatie de sacrificiu. Asa ca lasati bascalia si comentariile, macar cu atat sa se aleaga, ca vor munci cu varf si indesat pentru aceste mici distractii, nu de altceva dar majoritatea smecherilor din partid trebuie sa o duca bine in continuare, mai ales dupa alegeri.

EDRAH_Giurgiu PHASE I