joi, decembrie 23, 2010

In ziua cand ne pregatim sa primim colindatori, un barbat s-a aruncat din balconul Parlamentului strigand "Boc, ati luat painea de la gura copiilor"

Se pare ca acest barbat este un angajat al TVR (inginer de sunet), iar in urma caderii s-a ales cu o fractura,  si fata distrusa. In urma caderii a umplut de sange locul, a distrus doua banci din Camera. Inainte de a sari  a strigat Libertate! Desi a scapat  cu viata dupa ce a sarit in gol de la 10 metri, nu se stie inca foarte clar detalii privin d starea sa de sanatate. El a aruncat o bila portocalie cu nr.13 pe care o avea in mana. Barbatul a vrut sa protesteze in acest fel impotriva guvernarii Boc. Gestul cutremurator va face cu certitudine inconjurul lumii!
Cate gesturi disperate trebuie sa faca poporul roman pentru ca Basescu-Boc sa-si dea seama ca au intins prea mult coarda si ca au distrus vietile a milioane de romani?!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu se poate! Ma uit la fata lui Boc dupa incident si felul cum vorbeste, omul nu este afectat de loc!!!!!!!!!!, nu are niciun fel de remuscare!!!!!!!! Continua sedinta nestingherit parca e un robot!
Oricat de nebun ar fi acel om care a facut gestul, oricat de disperat ar fi, reactia domnului BOC pe mine unu ma inspaimanta, nu mai are nici cea mai mica urma de umanitate! De aici se pot trage multe concluzii despre ce simte actuala guvernare si opozitia in mare masura despre poporul Roman!!
Doar Dumnezeu ne mai poate scapa!!! Nu va pierdeti credinta!!!

Anonim spunea...

Cred ca si in cazul in care s-ar sinucide toti romanii, ei tot ar continua si singuri, fara popor, doar sa le iasa pasenta, ca niste c-borgi. Acum ar trebui sa fim solidari cu suferinta acelui om, care de fapt este suferinta intregului popor, intr-o forma sau alta. Acum era momentul sa iesim in strada sa dam jos guvernul Boc, dar asta trebuie sa fie si o lectie pentru toata clasa politica....Acum, mai mult decat oricand, cred ca romanii nu sunt in stare sa faca revolutii, ci doar sa fie manipulati pentru schimari de sisteme sau guverne, lovituri de stat.

CARLA FABIANE... spunea...

Existem alguns momentos onde todos os anjos descem do Céu e vêm festejar na Terra.

Os anjos cantam e dançam uma música que só pode ser ouvida pelo coração.
Há uma grande confraternização entre eles e isto sempre acontece no Natal.

Se, na noite de Natal, uma lágrima de emoção insistir em rolar por sua face, nesse momento seu coração estará sendo invadido por estes anjos e sua pulsação entrará no ritmo daquela melodia.

Saiba que, nessa hora, o amor de Deus se fará presente em sua alma e que tudo que você desejar e merecer será realizado.

Que a paz, o amor e a luz de Deus ilumine toda sua família.

CARLA FABIANE

EDRAH_Giurgiu PHASE I