marți, februarie 02, 2010

Postez aici o replica data de seful PDL Giurgiu

DEPUTATUL BOGDAN CANTARAGIU, LIDERUL PD-L GIURGIU: “INTERESUL MEU ESTE TOTAL FAŢĂ DE PROBLEMELE REALE ALE COMUNITĂŢII GIURGIUVENE!”


13 parcuri doar pentru 13 primari liberali

Liderul democrat-liberalilor giurgiuveni s-a arătat surprins de declaraţiile lui Ionel Muscalu, care, după cum vă amintiţi, a spus: „Să fim serioşi, nu ştim cu ce va ajuta Cantaragiu acest judeţ. Sunt foarte multe solicitări ale primarilor din judeţ la care nu s-a dat niciun răspuns”. Deputatul Bogdan Cantaragiu a precizat că o astfel de declaraţie îl face să se întrebe dacă nu cumva Ionel Muscalu este total pe dinafară sau dacă într-adevăr face parte din organizaţia PNL. „Dacă şi-ar fi întrebat colegii de partid, mă refer pentru început la cei 13 primari, ar fi aflat că anul trecut aceşti 13 primari, toţi de la PNL, au fost ajutaţi de mine să obţină finanţarea pentru 13 parcuri în localităţile pe care le conduc. Aceste facilităţi le-au primit doar primarii PNL şi niciunul de la PSD sau PD-L. Chiar nu ştie Muscalu de acestea? Să se documenteze şi apoi să emită supoziţii!”

Şi exemplele continuă

Pentru a nu persista în necunoştinţă şi a fi pe cale de a deveni o figură sumbră, alături de alţii asemenea lui, limitaţi din punct de vedere al informaţiilor pe care le deţin, Bogdan Cantaragiu a mai ţinut să-i amintească lui Ionel Muscalu şi alte amănunte. „Nu ştie Muscalu că la echilibrarea bugetului şi primarii liberali au fost ajutaţi? Nu ştie de finanţările pe Ordonanţa 7, de sprijinul primit de primarii din Daia, Mihai Bravu, Bucşani, de fondurile primite pentru drumuri, de cele peste 150 de miliarde, pe 577? Da de cele 50 de miliarde primite pentru apă de primăriile din Adunaţii Copăceni, Putineiu şi Stăneşti, nu a auzit? Primarii de aici sunt sau nu membri ai PNL? Un alt exemplu este cel al primarului din Clejani, Florin Nidelea, care a beneficiat foarte mult de ajutorul meu şi, din câte ştiu eu, este membru al PNL, nu?”, se întreabă liderul PD-L Giurgiu.

Judeţul Giurgiu, acum în top

Deputatul Bogdan Cantaragiu a mai făcut câteva precizări: „Eu vin din Dâmboviţa dar am rădăcinile în judeţul Giurgiu. De când sunt în fruntea organizaţiei judeţene a PD-L, am reuşit să aduc judeţul Giurgiu pe locul II la nivel naţional, în ceea ce priveşte fondurile obţinute pe Ordonanţa 7 şi finanţarea de parcuri, şi pe locul V la capitoul finanţări pentru drumuri. Dacă este mult sau puţin, las la latitudinea edililor şefi ai comunelor din acest judeţ să mă judece. Dar eu ştiu că mi-am făcut datoria şi am ajutat cât am putut acest judeţ, şi-l voi ajuta în continuare. Nu ştiu, de pildă, cu ce a contribuit sau cu ce i-a ajutat Muscalu pe primarii care au făcut solicitări şi care, spune el, nu au primit niciun răspuns. Dacă Muscalu este un susţinător al acestui judeţ ar trebui să şi demonstreze ce a făcut până acum pentru judeţul Giurgiu, dacă a făcut ceva, sau ce va face, nu?”

Apel

În încheierea dialogului nostru, deputatul Bogdan Cantaragaiu a mai adăugat: „Fac un apel către primarii interesaţi în rezolvarea problemelor comunităţilor pe care le reprezintă şi întâmpină dificultăţi în elaborarea de proiecte pentru obţinerea de finanţări. Îi aştept să vină la mine, pentru că am uşa larg deschisă pentru toţi. Realizarea unor investiţii cu impact local este unul dintre dezideratele mele. Nu fac niciun fel de discriminare şi nici nu ţin cont de apartenenţa lor politică. Dacă pot să-i ajut voi face acest lucru fără niciun fel de rezerve. Interesul meu este total faţă de problemele reale ale comunităţii giurgiuvene.”

12 comentarii:

EB spunea...

Iată o mostră clară de demagogie : "Interesul meu este total faţă de problemele reale ale comunităţii giurgiuvene." (citat Cantaragiu)

Mai multi giurgiuveni spunea...

Seful P.D.-L. Bogdan Cantaragiu are blog : http://cantaragiu.blogspot.com/ crezi va vom putea citi o replica la dialogul pe care l-ai inceput cu el pe blogul care ii apartine ? Crezi ca acesta ar fi un act de curaj ? O polemica cu marele ziarist, om de telviziune, om politic Ionel Muscalu ? Sau se va scunde in spatele site-ului Giurgiu-News si te va injura de acolo sub pseudonim ?

Costi spunea...

Ionel,

"Si cu asta ce-ai facut?"
Sa privim in jur... TOTUL se topeste!!!!!!

Pepi Mustateanu spunea...

Asta e tot? Si Ionel Muscalu ce spune ? Care e ideea ? Il lauzi pe Bogdan Cantaragiu ca ti-o trage? Nu pricep! Tu ce raspunzi la faza asta ?

Anonim spunea...

"Ajut toti primarii care sunt langa mine, trebuie sa se stie un lucru foarte clar: la toate proiectele, am nevoie si de primari, fara ei nu pot ajuta comunitatea. Am fost in toate comunele si satele judetului si stiu foarte bine care sunt problemele oamenilor, care sunt lipsurile cu care se confrunta. De aceea vreau sa ajut acest judet, oamenii de aici, pentru ca acest judet sa nu mai fie calificat ca unul dintr-o zona saraca...".

Florin spunea...

Cine este domnul Cantaragiu?
Deputatul Bogdan Cantaragiu ramane un necunoscut pentru alegatori
Marţi, 22 noiembrie 2005, 0:00


Deputatul de Arad Bogdan Cantaragiu continua sa ramana pentru cetatenii judetului la fel de necunoscut, asa cum a fost si pana in momentul in care a ajuns in Parlament. De altfel, nici activitatea acestuia in Camera Deputatilor nu este in masura sa-i multumeasca pe cei care l-au votat anul trecut.



Ajuns deputat pe listele PRM Arad, impus de organizatia centrala a partidului condus de Corneliu Vadim Tudor, Cantaragiu a parasit formatiunea politica in luna iunie a acestui an, pentru a se alatura gruparii conduse de Corneliu Ciontu. Astfel ca, in prezent, el este considerat fara apartenenta la vreun grup parlamentar, fiind independent.



Nici pana in momentul demisiei din PRM, si nici ulterior, deputatul nu a trecut prin circumscriptia Arad. Imediat dupa ce a parasit partidul pe listele caruia a ajuns parlamentar, Bogdan Cantaragiu a fost schimbat din functia de secretar in Comisia de regulament din Camera Deputatilor, peremistii impunand-o in locul acestuia pe Lia Olguta Vasilescu.



Timp de aproape un an, de cand ar trebui sa reprezinte interesele aradenilor in Parlament, Cantaragiu a avut doar cinci interventii in plen. Dintre acestea, una este cea in care a depus juramantul de parlamentar, iar una a fost in momentul in care a demisionat din PRM.



In schimb, deputatul acesta este presedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Coreea. Totodata, el mai face parte din alte cinci grupuri parlamentare de prietenie cu state europene si africane.



Bucurestean de origine, Bogdan Cantaragiu trebuie "remarcat" si pentru multele locuri de munca pe care le-a avut anterior accederii sale in Camera Deputatilor. Astfel, timp de un an, intre 1995 si 1996, el a fost analist in cadrul Ministerului Finantelor. Apoi, aproape timp de un an, Cantaragiu a fost manager de vanzari la SC "Kis Prodexim" SRL.



Ceva mai mult a stat la Fondul Proprietatii de Stat, unde a lucrat trei ani ca si expert. In anul 2000, el a fost numit director in cadrul Primariei sectorului 1 din Capitala, iar peste patru ani a obtinut si un mandat de consilier in cadrul aceleasi institutii.



Printre alte activitati prestate de Cantaragiu se numara si cea de evaluator ANEVAR si cea de broker. Anul acesta, deputatul a fost surprins de ziaristii aradeni in timp ce citea ziarele in timpul unei sedinte in plen.



Chiar daca nu a activat prea mult in interesul cetatenilor de cand a fost ales in Parlament, Cantaragiu a actionat pentru sporirea averii personale. Declaratia sa de avere arata ca, de la intrarea in Parlament, bunurile materiale s-au inmultit.



Anul acesta, deputatul s-a imbogatit cu cinci terenuri forestiere si o suprafata intravilana insumand aproape cinci hectare, dupa ce in 2004, el a depus in banca 100.000 de dolari.

stan alexandru spunea...

domnul deputat sa lase sloganele politice si sa vina cu chestiuni concrete. Anul trecut trei sferturi dintre asistatii si asistentii sociali nu si-au ridicat drepturile stabilite prin lege. De acolo nu se ia comision, nu-i asa, dar banii vin de la guvern?

mihaela spunea...

Domnule Muscalu, daca sunteti asa neinteresant si necunoscut, de ce va ataca ditamai presedintele de partid, ca dvs sunteti de la tineret, nu ca ei, ca am vazut ca se completeaz a si cu primarul de la Mihailesti? Poate fiindca aveti dreptate!

Metaxa spunea...

Justificate intrebarile lui Pepi Mustateanu.
Am si eu o intrebare: De ce ai acceptat sa dai un interviu pupincurist lui Gim Diaconescu in Giurgiu News dupa ce te facuse ca pe dracu pe acelasi site?
Te intreb pentru ca vreau sa stiu cum este sa nu ai coloana vertebrala flexibila. Mie nu-mi permite coloana vertebrala un asemenea exercitiu. Oare sa fie de vina anchiloza ce se instaleaza oadata cu varsta?
Ti-as spune mai multe pe aceasta tema, dar astept mai intai raspuns.

Metaxa spunea...

Daca nu este un secret, nu m-ar deranja sa-mi dai raspunsul la intrebare in conferinta de presa.f

Unknown spunea...

Cuvintele se legau altfel în acele vremuri, mult mai discret, dar de fiecare dată unde trebuia şi fără excepţie corect gramatical, chiar dacă nu era despărţirea atât de evidentă cum a devenit mai târziu, când a apărut liniuţa, cratima, minusul. Acum minusul este mult prea evident, în mult prea dese cazuri şi necazu’ este că se şi văd toate aceste liniuţe’cratime’minusuri în scrieri publice. Lumea ştia să povestească, avea jocuri de conversaţie, a umplut drumul şi plimbarea de cuvinte, de înţelesuri.

Unknown spunea...

Doamnelor si domnilor, va avoi raspunde tuturor public. Va multumesc pentru ca existati!

EDRAH_Giurgiu PHASE I