vineri, decembrie 24, 2010

„ Ne-ati ciuruit si ne-ati vandut, ne-ati ucis viitorul copiilor nostri, libertatea!” Reactia FRJ MediaSind fata de protestul lui Adrian Sobaru



Federatia Romana a Jurnalistilor MediaSind este alaturi de suferinta colegului Adrian Sobaru, angajat al Societatii Romane de Televiziune, membru al Sindicatului pentru Unitatea Salariatilor TV, afiliat MediaSind.
FRJ MediaSind considera ca gestul disperat al colegului nostru este determinat de politica iresponsabila si inumana promovata de  Guvern impotriva propriilor cetateni, precum si de hotararea actualei puteri de  a nu accepta nicio forma de dialog cu partenerii sociali.
In dimineata zilei de 23 decembrie a.c., In timpul sedintei In care se dezbatea motiunea de cenzura Impotriva Guvernului Boc, Adrian Sobaru s-a aruncat, In semn de protest,  de la balconul Parlamentului, strigand  „Pentru tine, Boc ! Asta este viata pe care o traim noi!
El purta un tricou pe care era scris „ Ne-ati ciuruit si ne-ati vandut, ne-ati ucis viitorul copiilor nostri, libertatea!” In timp ce era transportat pe targa, acesta a mai avut puterea sa strige Libertate!
Adrian Sobaru In varsta de 43 de ani, are doi copii, dintre care unul sufera de autism, familia sa avand mari probleme financiare pentru asigurarea tratamentului necesar, In urma eliminarii de catre guvern a unor drepturi pentru copiii cu deficiente.
FRJ MediaSind si Sindicatul pentru Unitatea Salariatilor TV vor sprijini prin toate mijloacele, inclusiv financiar, pe Adrian Sobaru si familia sa. FRJ MediaSind atrage atentia ca acest caz nu este unul izolat. In data de 18 noiembrie a.c. un alt angajat al televiziunii publice,  In varsta de 45 de ani, s-a spanzurat din cauza situatiei financiare precare In care se afla.
FRJ MediaSind  face un apel la membrii sai aflati In  situatii disperate sa nu aleaga ca solutie de rezolvare a problemelor astfel de proteste  care pun In pericol viata  sau integritatea fizica. Cerem  guvernantilor sa puna capat actualei politici inumane Indreptate Impotriva propriilor cetateni, deoarece disperarea populatiei a atins cote dramatice.

Comitetul Executiv al FRJ MediaSind

Material preluat de pe websitul SROSCAS.ro

Un comentariu:

CARLA FABIANE... spunea...

VEM CHEGANDO

TODO ILUMINADO
FELIZ

VEM LOUVANDO
O NASCIMENTO DE JESUS

NOS CORAÇÕES
PAZ

NAS MESAS
GRATIDÃO

NOS SORRISOS
AMOR

NAS LÁGRIMAS
CONFORTO

NA SAUDADE
UNIÃO

VEM PAPAI NOEL
REALIZAR O MEU PEDIDO
LEVE
AOS MENOS FAVORECIDOS
UMA FATIA DE DE PÃO

NÃO PERMITA
QUE NINGUÉM PASSE FOME

QUE NOS LARES
NÃO FALTE
O PERDÃO

CONVIDE OS ANJOS
E JUNTOS REZEM
POR UM MUNDO MELHOR

QUE JESUS ESTENDA SEUS BRAÇOS
AOS MENOS AFORTUNADOS
E DEUS DO SEU TRONO
TENHA PIEDADE DE NÓS




CARLA FABIANE

EDRAH_Giurgiu PHASE I