vineri, decembrie 24, 2010

Spuneam ieri ca pe toate meridianele se va auzi despre gestul lui Adrian Sobaru

Presa internaţională a relatat despre incidentul petrecut joi dimineaţă în Parlamentul României, când un Adrian Sobaru a sărit de la un balcon în timpul discursului premierului Emil Boc.

"Premierul României, Emil Boc, a supravieţuit unei noi moţiuni de cenzură, a patra de anul acesta, după ce un bărbat a sărit de la balconul Parlamentului pentru a protesta faţă de politicile economice", notează Radio Free Europe/Radio Liberty.
"Un român în vârstă 40 de ani s-a aruncat de la balconul Parlamentului României, denunţând politicile de austeritate ale Guvernului", notează AFP. 
Un român a sărit de la balconul Parlamentului", titrează agenţia Associated Press. 
Un bărbat s-a aruncat de la un balcon, în Parlamentul României, în timpul discursului premierului Emil Boc, protestând faţă de măsurile de austeritate, scrie agenţia DPA.
"În momentul incidentului, Boc se pregătea să rostească un discurs despre legea salarizării publice, pentru care au existat două moţiuni de cenzură săptămâna aceasta", precizează DPA.
"Dezbaterile au fost suspendate scurt timp pentru că un angajat al televiziunii publice a sărit de la un balcon protestând faţă de măsurile de austeritate", scrie şi agenţia Reuters.
Informaţia despre incidentul din Parlamentul României a fost preluată şi de agenţia APcom, de publicaţia Sofia Echo şi de postul Europe1.

2 comentarii:

Erys spunea...

Sarbatori cu bine si senin si intre oameni, buna voire!
Craciun fericit!

Metaxa spunea...

Din pacate memoria romanului este scurta. In 3 zile uitam si ne intoarcem la Bianca lui Bute sau a lui Cristea, dupa caz, sau la alte asemenea parasute.
SARBATORI FERICITE!

EDRAH_Giurgiu PHASE I