duminică, iulie 03, 2011

Afla rezultatele de la Bacalaureat 2011. Rezultatele finale pot fi gasite pe http://bacalaureat.edu.ro/2011/rapoarte/GR/index.html

Avand in vedere rezultatele de la acest Bacalaureatt, care vor fi afisate astazi pana  la ora 16.00  si  pe http://bacalaureat.edu.ro/2011/rapoarte/GR/index.html, urez tuturor celor care au trecut succes in viitor!
Pentru cei care cred ca au fost nedreptatiti, maine dimineata  de la 08.00-12.00 vor putea fi depuse contestatiile. Reevaluarea contestatiilor  la Bacalaureat 2011 se va face in perioada 5 – 7 iulie. Afisarea rezultatelor finale pentru sesiunea 2011 a bacalaureatului se vor face pe data de 8 iulie.


Pana la aceasta ora o promovabilitate nationala cam la 48%. Niciodată în ultimii 20 de ani nu s-a mai întâmplat așa ceva! Un dezastru national, care-ti sterge zambetul produs de perlele elevilor!




Doar 20% dintre elevi au luat examenul la Giurgiu


Măsurile stricte de supraveghere au făcut ca doar 20% dintre elevii din Giurgiu să promoveze în acest an examenul de bacalaureat.

"Au promovat bacul 30% dintre elevi la limba şi literatura română iar la matematică promovabilitatea a fost în jur de 18%. Per total, e undeva la 20%", ne-a declarat un profesor care a făcut parte din comisiile de corectare la examenul de bacalaureat 2011.
„Eu personal am corectat peste 100 de lucrări şi doar 9 elevi au luat notă de trecere. Aceste rezultate sunt consecinţa faptului că s-au pus camere de luat vederi şi a fost un Bac corect. Nu s-a copiat iar cadrelor didactice le-a fost teamă să ajute elevii", mai declară profesorul.
În plus, la proba de biologie, procentajul celor care au trecut de examen este chiar mai mic decât la matametică. 
Liceul unde nu a luat nimeni examenul de bacalaureat 2011
La Grupul Școlar „Miron Nicolescu” din Giurgiu (fostul Liceu de Chimie) niciun elev nu a promovat BAC-ul, potrivit profesorilor corectori. 
Listele complete cu elevii promovați și cu cei respinși vor fi afișate online azi, pe http://bacalaureat.edu.ro/2011http://bacalaureat.edu.ro/2011/rapoarte/GR/rezultate/alfabetic/

2 comentarii:

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

De plans!!!Sunt foarte dezamagita....si nu numai pentru ca elevi nu au fost in stare....dar si pentru sistemul scolar slab si pentru tot ce se intampla la noi in tara!Chiar ma doare!!!

Unknown spunea...

@JUDY: Aveti dreptate!Din nefericire sistemuleste din ce in ce mai subred, oamenii inteleg tot mai putin care este adevarata valoare a educatiei! Ma doare la fel de mult lucrul acesta!

EDRAH_Giurgiu PHASE I