miercuri, octombrie 28, 2009

Zilele şi orele trec tot mai repede. Undeva se ţine un AMR al trecerii aceseti perioade prin viaţa noastră. Ştiu sigur că după 06 decembrie vom avea un alt preşedinte decât cel de astăzi. Aseară la Tvr 1 am văzut un Crin Antonescu stăpân pe sine, gata să îşi asume mandatul de preşedinte cu demnitate şi pentru demnitatea românilor. Talentul şi geniul său, alături de steaua norocoasă pe care se vede că o are, face din Crin Antonescu nu doar un preşedinte de succes al României, ci şi din România o ţară gata să reintre în concernul ţărilor importante ale Europei. O Românie în care sistemele mafiote mai noi sau mai vechi îşi dispută întâietatea cu o sfâşietoare lipsă de bun simţ şi o ostilitate pe măsura intereselor lor. Noi îi vedem pe cei doi lupi rupându-se între ei, doar pentru a deveni şefii haitei, în mârâielile haitei însetate de carne şi oase proaspete.
Crin Antonescu , cu eleganţa-i caracteristică"E limpede, dupa cateva zile de campanie electorala, ca exista oameni care fac efortul de a ne convinge (...) ca suntem condamnati sa alegem intre doi candidati care exprima perfect acest sistem in care traim si pe care il vor duce mai departe daca vor castiga. Se sugereaza ca nu avem de ales decat intre Traian Basescu si Mircea Geoana, ca nu avem de ales decat intre o dictatura vulgara a lui Traian Basescu sau, daca asta nu ne convine, pastrarea mai departe a sistemului ticalosit, cum a fost el numit, nesimtit sau nepasator, cum ii spun eu, pe care sa-l reprezinte la vedere domnul Geoana si pe care sa-l coordoneze, sa-l conduca si sa-l pastoreasca in continuare grupurile de baroni care sunt in spatele domnului Mircea Geoana. Cu alte cuvinte, avem de ales (...) intre clanul Basescu si baronii lui Mircea Geoana", a declarat Antonescu.Candidatul PNL la Presedintie a afirmat ca doar prezenta masiva la vot va putea duce la o schimbare profunda.

Niciun comentariu:

Spre marele Nord. Întâlnirea cu Moş Crăciun în alt anotimp.

         - Pe marele vultur care a pârjolit pădurea, vuind cuvintele în gura vajnicului Väinämöinen, faurul veşnic, ce povesteşte des...