joi, septembrie 08, 2011

Părăsiri de toamnă şi interese…


Intrăm în toamnă. Vara ne-a părăsit. E de interes.
Oamenii au probleme în achitarea facturilor.Guvernul nu are nici un interes.
Guvernul Boc-Udrea-Igaş-Ialomiţianu-Lăzăroiu părăseşte încă odată populaţia României în faţa iernii şi a crizei. Serviciile, medicamentele, curentul electric, căldura, benzina, motorina, zahărul, uleiul, făina şi-au părăsit vechile preţuri ajungând la preţuri astronomice. Primăriile nu pot face faţă acestei lipse de interes.
Renate , Andrei, Adriana, Ioan şi alţi zece consilieri nu chiar mititei au părăsit Palatul lui Băsescu. Mulţi din interes pentru propria sănătate.
Eckstein l-a părăsit pe Băsescu. Din interes pentru Transilvania verde.
 Băsescu i-a părăsit pe români. Din interes pentru rebrenduirea verde.
Ţăranii nemţeni şi-au regăsit interesele pentru punga de un leu,  mai ales pentru pungile verzi pline de Tărâţă. Pinalti a  părăsit prima ligă şi a jucat în Liga întâi din interes.
Dinu l-a părăsit pe Crin, dar şi pe  Călin, aparent fără interes.
Udrea l-a părăsit pe Cocoş pentru interes.
Anca s-a împrietenit cu Elena. Elena e proastă, zice Vadim. Vadim a părăsit Bruxellesul , zice Cristi. Interesele lui Cristi nu au fost părăsite.
Elena vrea să nu părăsească Băsescu aurul ardelenilor.
Elena a dat piept cu nea Sandu şi alţi bucureşteni, care au făcut-o neruşinată.
Poteraş îşi pierde tensiunea. Pensionarii i-o ridică fără interes.
Teodor se împrieteneşte cu marinarul bătăuş, Popeye sau Ahile, pentru că literatura universală nu a reuşit să mai găsească vreun loc pentru Gabi Udrea.  Nu are interes.
Prinţul Paul de România a părăsit limba română, dar vrea o parte din Peleş. Va face un gest caritabil tot de interes.
Lăzăroiu a părasit-o pe Albă ca Zăpada, Scufiţa Roşie şi cămaşa de forţă, doar fiindcă vrea să se dea pe site-ul Ministerului Muncii şi să nu mai aibă de-a face cu chioşcurile şi piticii vânduţi merelor otrăvite. Lăzăroiu a părăsit de multă vreme bunul simţ.Nu prezenta interes.
Votul prin corespondenţă al lui Baconski trebuie părăsit. Lăzărescu se va distra în continuare. Dar vedem cu toţii că poporul pierde, că giurgiuvenii pierd pentru interesul lui Traian, Emil, Teodor, Pinalti, Elena, Culiţă, Anca şi Cocoş.  Marcel canta.  Elena editeaza cateva fraze pe twitter. Fara interes. Pe contul ei de Facebook o injura o multime de oameni fara succesuri. 
Peste toate interesele Doctorul Alexandru Pesamosca, un înger al copiilor, al oraşului celor 50 000 de prinţi şi prinţese ale familiilor pe care i-a tratat a părăsit lumea aceasta. Oameni  din întreaga  ţară se roagă pentru sufletul minunatului doctor. Din omenie si respect.


2 comentarii:

Flor da Vida (Suelzy Quinta) spunea...

Bravo!!! Aplausos mil pra ti!!!

Carinhos de flor.
Beijos

carmen spunea...

Usor de inteles, greu de...priceput! Din pacate!
Cine stie...poate, poate...

EDRAH_Giurgiu PHASE I