luni, octombrie 19, 2009

Giurgiu news spune

Dan Pasat, unul dintre cei doi deputati liberali, a anuntat vineri ca renunta la PNL dandu-si demisia. Dan Pasat nu a spus daca se va inscrie intr-un alt partid, insa este foarte probabil sa faca un anunt zilele viitoare.
Conform zvonurilor de pe piata politică, o data cu plecarea lui Pasat, din filiala PNL Giurgiu trebuia sa-si dea demisia si senatorul Cezar Magureanu. Acesta insa nu a mai facut nicio miscare, preferand sa ramana sub aripa lui Lucian Iliescu.
Pe de alta parte, avand in vedere tensiunile de care vorbeam, credem ca Magureanu va pleca totusi din PNL. El este prins acum intre “ciocanul” Iliescu si “nicovala” unor posibile alegeri anticipate care se anunta tot mai limpede pe scena politica. Daca acestea vor avea loc, probabilitatea ca Iliescu sa-l desemneze din nou candidat pe Cezar Magureanu este, practic, zero. La fel este si sansa de a mai ajunge senator candidand ca independent. Prin urmare, ori se reorienteaza rapid ori spune adio politicii mari.

Un comentariu:

Anonim spunea...

niste tradatori, care oricum nu meritau nume de liberali, un incult si un incuiast. cine drascu i-a pus pe lista liberalilor?

EDRAH_Giurgiu PHASE I