sâmbătă, februarie 06, 2010

Cum doamnelor de odinioara, eu nu le-am fost contemporan, Doamnelor, domnisoarelor, domnilor, stimati prieteni si ceilalti contemporani, fara sa vreau am primit un premiu de la Sictireli: Nu pentru cum fac politica, ci pentru cum scriu.  Decoperindu-ma el lumii prin acest premiu si obligandu-ma sa imi cam controlez de acum inainte efuziunile, punandu-le in tipare ale binezicerii chiar si pe aici.  Fiindca eu ma cred poet si o mai si clamez pe toate strazile, nu pot sa nu ii raspund intr-o maniera un pic lasata in subterfugiul viabilei nazuinte de a face lucrurile sa-si descifreze tainele in tacutele lor pasaje lirice. Acest premiu il dedic fiului meu, care, afland ca am primit un premiu , ma striga prin casa: Ce faci , faimosule? Acum sunt faimos in casa noastra din cauza ta, Sictireli.
Andrei are cinci ani si mi-a zis adineauri sa scriu cu markerul pe el ca are varsta de cinci ani, ca sa nu-i mai cer sa se poarte ca un baiat mic, fiindca e mare! Iar cand uit, sa citesc pe el.




Acum despre premiu, care are următoarele reguli:

1. Fiecare Scriitor Superior (S.S.) trebuie sa dea mai departe premiul la cinci prieteni bloggeri speciali.

2. Fiecare S.S. trebuie sa isi creeze o legatura pe net la blogul (si autorul-blogger prieten) de la care el a primit premiul.
3. Fiecare S.S. trebuie sa isi prezinte premiul pe blog si sa adauge un link la acest post, care explica ce este cu premiul.


4. Fiecare S.S. care a castigat premiul este rugat sa viziteze acest post si sa isi adauge numele la Mr.Linky List, astfel incat sa existe o evidenta a fiecarui ins premiat. (cine reuseste aici sa-mi dea un semn)

5. Fiecare S.S. trebuie sa posteze aceste reguli pe blogul lui.

Fiindcă regulile trebuie respectate, am sa dau acest premiu mai departe unor bloguri ale următorilor mei prieteni, pe care-i apreciez deosebit de mult pentru ceea ce fac pe blogosferă. CONSTANTIN IOAN BRINCUS(http://constantin-brincus.blogspot.com/)- pentru ca ma mediatizeaza in lumea buna, http://blog.cristinapocora.ro/Cristina-Ancuta POCORA-fiindca prin blogul ei incerc sa fiu cooptat la ce se vede din Parlament spre pamant, unui prieten zilnic, pe care nu-l numesc doar pentru a nu-i crea probleme la serviciu, PEPIMUSTATEANU (http://pepimustateanu.blogspot.com/)-pentru ca el m-a tot batut la cap sa imi fac un blog simplu, FLORIN MUGUREL ROŞU (http://mugurelrosu.blogspot.com/)-fiindca scrie rar, dar bine si aplicat,  Giurgiu vazut prin ochiul care vrea sa vada ( http://giurgiuro.blogspot.com/)-fiindca il citesc demult.

Multumesc, Sictireli! Acum si eu ti-as fi dat premiul, dar nu prea pot, ca pe urma imi e frica sa nu mi-l dai inapoi cu… sictir pe gratis. Neputand sa fac asta, o trec la pierderi scontate si castiguri avute. O zi buna!Recunosc faptul ca nu aveam chef sa fac postarea asta , pentru ca nu se mai vede cea de dinainte, care mi se parea importanta, dar  ma simt obligat cu Sictireli.

3 comentarii:

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

Multumesc Ionel!

Si te rog sa fii convins ca voi continua sa te "meditez in lumea buna" pana la "adanci batraneti".
Sa dea Domnul sa fim sanatosi si sa fim asa cum stim noi sa fim, in ciuda multora.....

Cu drag,

GIURGIU spunea...

Multumesc pentru calificarea dumneavoastra, si cel mai mult multumesc ca ati impartasit acest moment superb ce l-ati avut cu fiul dumneavostra, extraordinara simplitatea copiilor care de multe ori este parca mai profunda decat orice am putea noi concepe acum la o varsta mai mare, in cazul meu nu cu foarte mult dar... merge.

Sa auzim de bine.

prieten zilnic spunea...

Multumesc. Onoarea ma copleseste si ma obliga, in acelasi timp.

EDRAH_Giurgiu PHASE I