vineri, februarie 26, 2010

Luni, directorii neconstituţionali, vor primi mărţişor suspendarea

De luni, cel mai tarziu, caci de fapt pe 27 februarie 2010 se cam trece termenul de modificare si indreptare a actelor neconstitutionale care funcţionează complet în afara legilor de stat directorii numiti de Boc IV se suspenda.

5 comentarii:

unprietenzilnic spunea...

În ziarul Ring, un ziar care se distribuie gratuit în Bucureşti, Mădălin Voicu ne traduce din limba rromanes cuvantul BOC. După cume se ştie guvernele primesc numele premierilor. Dat fiind faptul că premier este BOC, indiferent ca este I, II, III sau IV, după această traducere Guvernul actual este guvernul ....FOAME, sau mai exact guvernul FOAMEI.
În aceste condiţii am putea spune: Ce BOC am în mine!
În limba turcă numele unui alt reprezentant al guvernului ( nu se stie până când), Şeitan, înseamnă Diavol, Drac.... Doamne, ce guvern avem!
Ptiu, să piară Dracii din ţară!

Unknown spunea...

Guvernul Foamei?! Interesant, in Croatia inseamna La Revedre!Sa deie Dumnezeu!

unprietenzilnic spunea...

Când văd cum se concentrează "forţele" in jurul acestui guvern, acestui prim ministru, nu mă pot abţine să nu amintesc despre o epigrama a lui Pastorel Teodoreanu, cu referire la guvernul Groza, pe care eu am s-o transpun în actualitate, cu scuzele de rigoare, si cu acceptul, sper, al spiritului juristo-epigramis- gastronomului mai sus amintit.

În guvernul Boc, cel de concentrare,
S-au primit trei membri pentru completare,
Însă, ca să fie-un cabinet etern,
Îmi bag şi eu membrul în acest govern.

Ce, nu sunt trei?
.......
Voi reveni!

Unknown spunea...

tare, cred ca poti sa compui epigrame pline de seva polivalenta!

unprietenzilnic spunea...

Tin sa specific, pentru restabilirea adevarului istoric,faptul ca epigrama apartine lui Pastorel Teodoreanu. Eu doar am actualizat-o, chiar daca cu seva poli...valenta!

EDRAH_Giurgiu PHASE I