duminică, iunie 05, 2011

GIURGIU / Festivalul Ţânţarului, la malul Dunării

GIURGIU / Festivalul Ţânţarului, la malul DunăriiTrupa ZOB va urca sâmbătă pe scena amplasată în Gostinu (foto: punkminority.wordpress.com)

Trupa ZOB va urca sâmbătă pe scena amplasată în Gostinu (foto: punkminority.wordpress.com)

Localitatea giurgiuveană Gostinu va găzdui astăzi şi mâine-seară prima ediţie a "Mosquito Festival". Fanii muzicii rock şi ai celei house sunt aşteptaţi să petreacă un sfârşit de săptămână de neuitat pe malul Dunării în compania unor trupe cunoscute iubitorilor de gen.
Plaja din comuna Gostinu va da tonul distracţiei în judeţ măcar pentru acest sfârşit de săptămână. Organizată de White House Pub, cu sprijinul Primăriei Gostinu şi a Consiliului Judeţean Giurgiu, prima ediţie a „Mosquito Festival” (Festivalul Ţânţarului) aduce pe scena amplasată chiar pe malul Dunării o mulţime de trupe şi DJ.
Festivalul va debuta în această seară cu începere de la ora 20.00, cu un recital al trupei Taped, urmată de Astero şi Les Elephants Bizzares.
Taped este singura formaţie din Giurgiu invitată la festival, însă acest lucru nu îi va împiedica pe băieţii din trupă să facă un show de zile mari pe scenă.
După recitalurile celor trei formaţii rock va urma un „afterparty” asigurat de DJ Teo, Charlie Dundeen, Sergiu Nădăşan şi Limelite, maeştrii platanelor urmând să mixeze până în zori.
Cea de-a doua zi de petrecere va începe tot la ora 20.00, de această dată cu patru trupe: No More, Electric Fence, 747 şi ZOB.
Gulaş şi grătare
Cea mai aşteptată dintre trupele care vor concerta la Gostinu va fi cu siguranţă ZOB. Înfiinţată în urmă cu 18 ani, a devenit un adevărat simbol pentru punk rock-ul românesc. De-a lungul timpului, ZOB a scos cinci albume şi un DVD aniversar, totodată cântând în deschiderea concertelor susţinute de nume grele ale rockului internaţional precum Billy Idol, Bloodhound Gang sau Dio.
Cei patru băieţi din trupă, Vlase, Moşu, Lonţi şi Forrest, promit un show de zile mari şi chiar au realizat un filmuleţ în care îi cheamă pe fani să invadeze plaja din Gostinu.
Festivalul se va încheia duminică dimineaţă după o noapte lungă în care vor mixa Resurekt, AndRUSH b2b EZ, Blast b2b Proton Kid, jocurile de lumini urmând să fie asigurate de Hipnotic.
În apropierea plajei din Gostinu se poate campa, aşa că din arsenalul tinerilor care vin să se distreze nu trebuie să absenteze cortul.
De la festival nu vor lipsi băuturile şi cocteilurile şi nici mâncarea. Organizatorii au declarat că în zona plajei vor fi amenajate grătare şi se va prepara inclusiv gulaş.

Niciun comentariu:

EDRAH_Giurgiu PHASE I