duminică, iunie 05, 2011

Bulgarii au redus taxa de traversare a podului Giurgiu-Ruse

Bulgarii au redus taxa de traversare a podului Giurgiu-Ruse
Preluare Adevarul de Seara: Pe jumatate visul nostru s-a implinit, urmeaza ca Boc si Anca lui sa nu mai ia palme si scuipati in obraz de la un guvern cu mult mai eficient si mai hotarat decat al lui Basescu!  Aproape toti bulgarii din Centru-Nord vin la aeroportul din Bucuresti!
Podul Prieteniei a fost dat în funcţiune în anul 1954
GIURGIU

Podul Prieteniei a fost dat în funcţiune în anul 1954

De la 1 iunie, Guvernul Bulgariei va pune în aplicare o decizie luată în urmă cu trei luni prin care taxa de pod pentru autovehicule va fi redusă de la 6 la 2 euro.
Hotărârea va fi aplicată numai automobilelor care vor ieşi din Bulgaria prin vama Ruse, partea română amânând deocamdată o măsură asemănătoare.
Aflat într-o vizită la Ruse, ministrul bulgar al Dezvoltării Regionale, Rosen Plenveliev, a declarat că reducerea taxei de pod pentru autovehicule va revitaliza economia Bulgariei mai ales în perioada estivală. Acesta susţine că în urma acestei decizii, numărul turiştilor români va creşte.
Bulgarii reabilitează şi partea carosabilă a podului
Conform reprezentanţilor presei bulgare, în afară de reducerea taxei de pod, Guvernul ţării vecine a alocat aproximativ 500.000 de euro pentru reabilitarea părţii carosabile.

„Ministrul Dezvoltării Regionale a venit săptămâna trecută la Ruse şi a vorbit despre reducerea taxei de pod. În afară de aceasta s-a discutat despre reabilitarea podului pe partea bulgară care este plin de gropi. Ministrul a spus că peste 2 săptămâni încep lucrările fiind alocat 1 milion de leva” a declarat pentru „Adevărul de Seară” jurnalistul bulgar Simeon Trifonov de la publicaţia online „RuseInfo”.

Acesta susţine că ultimele lucrări de asfaltare la podul Prieteniei pe partea bulgară datează din anul 2007. „Să vedem cât vor dura aceste lucrări şi care va fi perioada garantată de firma care se ocupă de realizarea lor”.

Niciun comentariu:

EDRAH_Giurgiu PHASE I