luni, decembrie 21, 2009

La mulţi ani tuturor prietenilor mei şi celor ai blogului lui Ionel Muscalu!

Că vin sărbătorile se simte în aer, că a venit iarna o simţim pe pielea noastră, că vine o vreme a iernii vrajbei noastre se ştie. Urez tuturor acelora care în cele 3 luni de cand am început a scrie pe acest blog m-au vizitat, m-au comentat s-au m-au citit numai bucurii, sănătate, noroc şi un an mai bun. Doamne ajută şi să nu uităm că în curand sărbătorim chiar Naşterea Domnului Iisus Hristos!

3 comentarii:

Anonim spunea...

O Naştere Renaştere! Dumnezeu să ne dea putere şi minte să putem merge mai departe, iar ţie, darul de scrie în continuare aşa cum ne-ai obişnuit şi mulţumirea viselor împlinite adunate într-un imens Jurnal de Fericire.
Semnează: Un Prieten care a comentat, nu te-a comentat, uneori ca Anonim.

Pepi Mustateanu spunea...

Aveam pretentia de la ceva mai profund azi cand comemoram revolutia , eu nu simt in aer ca vin sarbatorile , in aer se simte dictatura, se simte o perioada grea. Iesi la lupta Ionele !!!,, esti o forta politica adormita care ma plictiseste pe blog cu poezii . Poti mult mai mult dar refuzi implicarea . Lumea poate fi schimbata, macar putin, in jurul tau, numai sa vrei.Trezeste eroul din tine si lasa poeziile.Ai multe de spus in politica in timp ce in poezie s-a spus totul ! ce zici ?

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

Ionel,

In murmurul tainic al colindelor,iti doresc sa ai parte de un "Mos Craciun" darnic si bun, iar din sacul lui sa-ti aduca lumina in ganduri, caldura in suflet si multa sanatate.

Fie ca toate visele pe care le fauresti in aceste zile magice de Sarbatoare sa se implineasca, iar drumul strabatut pentru realizarea lor sa iti aduca bucurie in inima, fericire si belsug in casa.

Craciun Fericit!

EDRAH_Giurgiu PHASE I