joi, ianuarie 07, 2010

Raspuns la Lumea lu' astia micii, PEPI, Cosmin, Mugurel.

Subtitlu:P'ailalti nu-i bag in seama ca nici ei nu au vreo invartita cu mine.

Pepi Mustateanu ma tot bate la cap, mai mult la telefon, pe strada si la sonerie, decat in scris, ca a scris de mine, ca trebuie sa ii raspund. Eu, care chiulisem de la biserica in ziua de nastere, fiind fain frumos la spitalul de langa monumentul cu soldati necunoscuti din Giurgiu, nu-i raspund. Ei fac niste chestii haioase, se intalnesc, pun de-o gasca si Pepi imi zice: noi suntem vii, tu esti mort. Eu raneam zapada din fata blocului cu lopata mea personala si cu inca un vecin, ei se ocupau de chestii spirituale. Eu ajutam vecinii sa nu cada pe gheata, ei ne ajutau sa trecem mai usor peste sarbatori. Pai, in atari conditii ei se apuca sa ii scrie scrisori lui Dumnezeu , ca asa au citit intr-o carte. Eu, eremitul ratacitor de cardul lor, care vreau sa cant ca un cocor pentru cocori, le transmit si pe aceasta cale- si dacă Dumnezeu e aşa de băiat finuţ cum îl ştiu eu, şi cam e, numa’ atâta vă rog – să-l ţineţi ocupat cu rugăciunile voastre, că dacă se plictiseşte poate uită de mine şi nu îmi mai frige un început de an ca în 2009.
Căutaţi în arhivă, dacă vă roade curiozităţile, daca nu pe goagal, ca sigur gasiti o chestie cu nr 66.09.09, data de pititomicul-co-mic!
Cât despre voi (staţi să îmi şterg o lacrimă de emoţie, că mi-a intrat zeama de ardei iute de pe deste în ochi, ala de se mananca cu sarmale) – vă mulţumesc că mă citiţi. Că sigur fara voi, viaţa mea era mult mai puţin colorată! Adică era, da’ numai de culoare indigena si indigesta. Aşa că vă doresc multă sănătate, vouă şi familiilor, împăcări cu dusmanii, că nu face bine la kharme, bani de baut vinuri fierte sau sucuri naturale , succese meritate pe deplin, multă bucurie despre sărbători,dupa sarbatori, bani de timbre pentru lumea ailalta si foldere groase pentru raspunsuri. Altceva – veselie,radacini, halate de casa si papuci, avere, maşini care nu se strică şi zero şpăgi & amenzi date sau luate. Asta indubitabil . Haide, pa, ca azi este ziua mea!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Uite, vezi? Ăsta e cusurul tău: eşti agresiv...
Sigur, vina e a noastră - te-am invitat să fii pe lângă noi, crezând că asta îţi va face plăcere. (personal, o cred în continuare...) În tot cazul, eu îţi fac două propuneri:
1) Să mergi cu noi în colidat, anul viitor
2) Să ne iei cu tine la dat zăpada din faţa blocurilor de la tine din cartier la prima zăpadă - tu sună, că noi sigur venim! (în definitiv, ASTA înseamnă să îţi pese şi să te implici...)

Anonim spunea...

oricum, e de bine!

Pepi Mustateanu spunea...

Stii ce nu intzeleg eu ? de ce inconsecvent? ma injuri la mine pe blog ca tu ai relatie intima cu Dumnezeu ca mai apoi sa te apuci sa scrii si tu scrisoarea de mai sus. Cred sincer ca ai o relatie intima cu Dumnezeu, ca doar El te mai intzelege !

EDRAH_Giurgiu PHASE I