marți, februarie 09, 2010

Cum m-au facut taliban?

B(ar)logul meu, de care le pasa tare sefilor PDL Giurgiu, a fost citit un pic

IONEL MUSCALU, SFĂTUIT SĂ SE FACĂ TALIBAN PENTRU A SCĂPA DE ANONIMAT


Nu ştim cine sau ce l-a împins/inspirat (să sperăm că nu aceste versuri care-i aparţin): „Cu o pasiune însărcinată de duhul incendiilor interne/Ocupat de nimeni/sufletul meu pe linia vieţii”), pe Ionel Muscalu să comită un război atât de mare cu pedeliştii. Se pare că văzându-se în inferioritate numerică, adică de unul singur împotriva tuturor, a trecut de la lupta de gherillă, de această dată provocându-i pe foştii colegi din Alianţa DA, la atacul cu maldărul de cărţi.


Fapt este că Ionel Muscalu a declarat cum că au fost atacuri nejustificate la adresa sa. Prim-vicepreşedintele PD-L Giurgiu, primarul Mihai Dobre, îi reaminteşte lui Ionel Muscalu că „fiind un mare necunoscut în viaţă”, după cum s-a exprimat anterior, nu vede de ce s-ar fi legat cineva de persoana sa. Pe lângă asta, Mihai Dobre îl întreabă: ”cine a început atacul la adresa lui Bogdan Cantaragiu, noi, sau Ionel Muscalu? Nu ştiu cât timp i-a luat să studieze acele cărţi, cu care a venit la conferinţa de presă, dar, pe postul pe care se află la Consiliul Judeţean, ce altceva ar putea să facă Muscalu decât să piardă timpul? Personal nu îi voi mai acorda nicio atenţie lui Muscalu, îl las să treacă la volumul II al volumului de poezii: Visând la cai verzi pe pereţii Consiliului Judeţean! Asta ca antrenament pentru următoarele alegeri PE... Eu mă mir cum a fost posibil ca PNL să treacă un mare om de cultură cum este Ionel Muscalu, pe care, după cum spune domnia sa, îl ştiu toţi giurgiuvenii, tocmai pe locul eligibil numărul 11(!?!), poziţie din care a şi picat aşa de frumos? În orice caz, aici pun punct, pentru că nu vreau ca Ionel Muscalu să creadă că reprezintă ceva sau este cineva. De ce oare nu te-au ales giurgiuvenii să-i reprezinţi în Parlamentul European, domnule Muscalu, tocmai pe dumneata, marele cărturar? Chiar nu şi-au dat seama ce au pierdut? Mai bine ai renunţa la cărţi, te-ai retrage în b(âr)log şi te-ai face taliban. Lupta cu noi poate te scoate din anonimatul de care suferi”, l-a sfătuit Mihai Dobre.

Preluare integrala din Giurgiuveanul.ro, luni, 08.februarie.2010

24 de comentarii:

Pepi Mustateanu spunea...

Bine ai venit in echipa!Mai bine ca mine nu stie nimeni cum este sa fii in tirul lor si sa t simti singur. Este doar o senzatie, nu esti singur de loc. Dincolo de colegii tai din P.N.L., de toti giurgiuvenii satui sa fie condusi de parasutati sau de agramati,mai sunt si eu. Incepem ofensiva, voi posta si la mine pe blog punctul meu de vedere. E important sa facem front comun si in spatiu virtual chiar dak tu ai preferat sa nu postezi un indemn la atitudine civica pe blogul tau cand eu te rugam sa o faci si numai de dragul meu(vezi comentariul pe care l-ai postat pe:

(https://www.blogger.com/comment.g?blogID=4812571133846240862&postID=307036688326563918&isPopup=true)

sau articolul meu cu Haiti)

Dincolo de orice, indivizii aia te fac important. Ce poti sa-ti doresti mai mult ca om politic decat sa deranjezi partidul stat atat de tare incat pe toate portavocile sa latre la tine ! Chiar te invidiez un pic pentru asta. Pe de alta parte nu stiu de ce Cantaragiu tace. Pe blogul lui: http://cantaragiu.blogspot.com/ nu spune nimic, dar nici nu-l provoaca nimeni (chiar dak comentariile se pot posta la liber indiferent de identitatea pe care ti-o aloci)
In rest, fii tare,ai un viitor de durata in politica.Iar reclama negativa poate sa se transforme in pozitiva daca iti doresti asta si stii ce sa faci cu ea. Crede-ma !

costole! spunea...

Dar halatu, cat costa halatul?

Unknown spunea...

Nu ma cred nici singur, nici victima lor sigura. Baietii ma dau singur, fiindca eu nu tac. Dar nu cumva chiar asta e treaba mea, sa nu tac?! Si sunt destui care nu tac, dar care nu pot inca sa se faca auziti. Dar oamenii au inceput din nou sa mearga la teatru, sa citeasca si sa asculte alta muzica , decat cea a lui Prigoana, asa ca ... mai e de discutat cine, ce! Fiindca e poate timpul ca politicienii sa ii asculte pe cetateni si sa-si faca din doleantele cetatenilor propria agenda! Sa dea Dumnezeu sa auzim de bine!
P.S. Cat despre Haiti, pot sa demonstrez cu telefonul. In rest...

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Luci spunea...

Ce se intampla cu tine este putin pe langa ce se intampla in Arges, In Campulung chiar exista un liceu teoretic care-i poarta numele lui Dan Barbilian, Ion Barbu despre care vorbeai tu. Acest liceu este in primele 3 licee din judet privind numarul de olimpici. Din nefericire preamaritii nostri conducatori vor sa-l desfiinteze. Mai precis, inspectorul general Gabriel Bratu a pus gand rau acestui liceu. http://epitesti.ro/stiri/social/isj-desfiinteaza-liceul-dan-barbilian.html

De ce se doreste desfiintarea acestui liceu?? Cadrele didactice nu au fost de-acord cu numirea politica a unui director membru PDL si au facut un protest.

Momentan, datorita eforturilor depuse de profesorii din acest liceu si a administratiei locale decizia de suspendare a devenit incerta.

Numai bine,

Luci

EB spunea...

Asta dovedeste, înca o dată, ca esti important şi, în acelaşi timp, se tem de tine. Cuvântul spus atunci când trebuie este mult mai important decât oricare mitralieră "talibană". Prin urmare, atitudinea ta este una corecta şi reflecta mahnirea multor oameni care au aceleaşi idei, dar care se tem sa isi exprime poziţia, in acest stat care a devenit mai mult decât poliţienesc.
Să nu taci! Mitraliera cuvântului elevat şi corect trebuie să producă rumoare în rândul multora dintre cei vizaţi de tine şi care nu au legătură cu realitatea înconjurătoare.

Si asa cum au zis si alţii înaintea mea, nu eşti singur.

tanar democrat, dar tanar spunea...

In sfarsit o poza care te reprezinta, muscalule! Eu am zis ca tu te-ai nascut obosit de cat de important te dai, dar baietii astia stiu ei mai bine cine esti. Traiasca PDL!

mihaela spunea...

Felicitari, ionel muscalu, tine-o tot asa! Da-le la moaca aia tampa!

nicusor de la vlad tepes spunea...

Din care motiv drept la cuvant au numai prostii si capiatii astia, care se vad mari si tari, fiindca marinarul chior i-a facut oameni? orcum la Giurgiu pdl e important la Ghimpati, Comana , Prundu, iar la Mihailesti doar cu vorba, Mihai Dobre pierzand multe voturi la prezidentiale.

amorfelu spunea...

Ba, uite ce scrie si celalat poet PDL-ist: Johnny Mosquito, drosofillum poeticum
Pe un blog ce bâzâie-o muscă efemeridă/când patetic când sprinţar,/Dac-o “gratulezi” cu plici-ul/Ea se preface în ţânţar...



“Truisme sopofirice, Pletorica-pastorala, Specializarea în sopofirică

poncis-lirism”: sunt numai câţiva din termenii cu care Johnny Mosquito, ţânţarul poet, încearcă să ne rupă gura. Timidele încercări poetice citite probabil numai de el şi de alte câteva muşte bete, induc un singur sentiment, frustrare.

- Johnny, cred că eşti frustrat!

- Da' asta nu-ţi permite să sodomizezi biata limbă română, sau fă-o, da' la tine-n baie.

“De-ar şti ce grav te joci cu limba

Te-ar lua Nichita lângă el

Sărman bondar pe roze surde

...Când doare, ia un rudotel”.



Costel Dumitru

Iacob Palincaru spunea...

Taranul asta de la Floresti, care si-a lasat cizmele la Bolintin fiindca a asfaltat Beianu si Gavrila drumurile, acum vine in gumari la Giurgiu si se preface ca e citit. Daul in ... balega luor, de la palanca a venit cu parul inteligent cazut de pe capul prost!

Anonim spunea...

Asa da dezbatere de idei si de proiecte !
Frati Romani , pe ce lume traiti ? Unde vreti sa ajungeti daca o tineti tot asa ( de genu' Ba pa' matii ).
Nu aveti de lucru toti cei care va angrenati in astfel de dezbateri mincatoare de timp si nervi .
Ceea ce este adevarat , si acum recunoaste si tu Ionele ca tie chiar nu-ti displace situatia (postezi cihiar tu articolele care te vizeaza ) oamenii incqa nu si -au dat inca seama ca in loc sa-ti faca deservicii chiar te mediatizeaza favorabil (oamenii nu cred o iota din mascarile care le zic unii si altii.

In final un sfat :
Mai Ionele daca aveai ceva probeleme pe la institutiile pe care le-ai condus de vre-o 10 ani postau si ei lucruri mai tari si nu la gazete ci la dosare, asa FII URS CAN LATRA CAINII .

Pepi Mustateanu spunea...

Nu imi doream sa dai sms, imi doream sa iti indemni cititorii tai sa o faca! Tu esti un lider, de tine asculta lumea. Asadar nu un sms imi doream de la tine ci o mie, de la toti cei care te citesc si pe care tu i-ai fi indemnat.

EB spunea...

Pentru amorfelu si Costel Dumitru, cel care l-a avut ca idol pe Emil Boc (un om mare la stat - prim ministru si mic de statura)
O zicală spune: Trei făclii aprind inimile: Mândria, Invidia si Zgârcenia.
Sunteti tare invidiosi pe acest Ionel Muscalu, măi nene!

diana spunea...

Ionele, pe baietii astia poate-poate ii lumineaza vrajitoarele mov de la Cluj….. caci, vorba lui LaFontaine “nici cel mai inteligent om din lume nu poate convinge un prost ca e prost”…a realiza ca esti prost cere un efort de inteligenta, nu-i asa?Or, cand habar nu ai de ce limba vorbesti sau se vorbeste langa tine, dar te agiti asa ca si cand ai fii regele vorbelor de duh, fiindca tu nu stii daca a fost de bine sau de rau, atunci eu te ispitesc sa ii lasi sa se inece cu propriile lor prostii zilnice. Inteleg ca si-au luat rubrici fixe la ziar. E mai bine asa, ii vede lumea de ce fumigene sunt in stare sa dea pe sosea...

TOTEU spunea...

Batul din Kurile: pamflet care la origine se adreseaza liderilor dar care se potriveste se potriveste perfect acestor neispraviti amorfei si tzintzarei de pd-isti care nu vor sub nici o forma sa inteleaga ca prostia se plateste.Asa cum reiese din pamflet se pare ca voi nu judecati din cauza unui bat intrat in partea dorsala.Se numeste Batul din Kurile.Acesta este plasat bine intre cele doua emisfere ale Kurilei si din acel moment voi emiteti numai adevaruri dorsale.Batul zice ca e un tac pe care proprietarul il respecta mai mult ca pe tac-su.Liderul(ca de el era vorba)apelor si uscatului, are si un tic acela de a dirija societatea si diversele ei curti(suprema , de justitie).Batul care-i strabate pe rand pe supusi are si rol terapeutic si semnificatie morala. Din Gaozia(preferata liderului)si pina-n omusor,tacul face ordine si obliga la o anumita pozitie verticala prin care voi exprimati demnitatea.Amorfeii,tzantzarei, cu bat in Kurile, democrati cum se stiu,liberali cum se cred scot betele din dorsalitati si incep sa se joace,se aude boc-boc.Nu fiţi prea veseli deocamdată, staţi până vine nota de plată!O sa v-o traga Muscalu. Facem pariu?

portaruldorian spunea...

I-aiinvins deja pe mameluci, ai transformat tirada lor in victoria ta. Ei au dat banul la ziare si cand colo ti-au facut reclama. Buna idee ai avut, nu stiu ce or sa mai zica, stupizii!

Tanta spunea...

te am descoperit pe blogul lui Pepi, bafta voua, dar ce politica e asta PSD-PNL? Au trecut prexidentialele!

All those fire spunea...

Admirabila lupta ta cu astia, dar tu unde i-ai atacat? Aici pe blog? Ca asta inseamna ca astora le e cam frica, daca e nevoie de trei sefi PDL ca sa ii inchida guara unui tanar, fie el si liberal. Numerosi, dar neconvingatori. Imi place insa cum se exp[rima Mihai Dobre, desi dupa fata nu pare. O face din interes, dar ce interese le-ai atacat?

Doamna Virginia spunea...

Domnule Muscalu, sunt o invatatoare pensionara, care a votat cu dumneavoastra, fiindca dumneavoastra mi-ati salvat viata impreuna cu domnul primar Iliescu in 1998. Nu am uitat si nu vor uita nici cei din neamul meu. Ne-am intalnit asta toamna si v-am rugat sa primiti multumirile mele. Acum cred ca aveti nevoie de noi. Va rog sa nu va necajiti, fiindca suntem alaturi de dumneavoastra si de domnul primar, sa ii transmiteti , iar in poza sunteti dragut. Eu am crezut ca e din vreo vacanta, mitraliera m-a derutat.Mergeti inainte, cum ati facut si pina acum, cu demnitate.

yelow club si asta e! spunea...

PDL ia-ti bagajele din Giurgiu. TNL te spulbera!
Cum a luat vantul zapada,
asa ve-ti face voi strada,
sau trotuarul, ce o fii...
pina cand veti risipi,
ce ati strans sau ati cules,
pen', ca nu aveti succes!
hai, pa, parpanghelilor, dobre, cantaragiu.
semneaza
Constantin Dumitru

Bogdan spunea...

Ionel Muscalu esti tare, frate! Te saluta Bogdan ...

Nicu spunea...

Bai Bogdane, ai dreptate! Ionel e tare. Va salut pe amandoi!

Metaxa spunea...

Daca nu risipesti munitia pe vrabii de Mihailesti, un taliban de bine.

EDRAH_Giurgiu PHASE I