luni, februarie 22, 2010

GIURGIUVEANUL.ro, IONEL MUSCALU, TRIMIS LA ORIGINI. ADICĂ DE UNDE A PLECAT.

Ionel Muscalu a fost iarăşi la conferinţa de presă a PNL şi iarăşi s-a întrecut pe sine. De această dată, Muscalu a schimbat registrul de combatant feroce, devenind un plângăcios. Şi fiindcă tot veni vorba de plângăciosul Ionel Muscalu, acesta a început aşa dintr-odată s-o deplângă pe foarte apropiata de pensie doamnă Vâlcea, o fostă subordonată de-a sa, acum la ordinul lui Laurenţiu Ionescu, directorul dumneaei de la serviciu. Din cale afară de panicat, Ionel Muscalu s-a supăraaaaat rău. Şi pe toată lumea. Aşa după cum se poate vedea şi-n imaginea alăturată.
Adică ce, de unde or să mai găsească cei de la Agenţia de Prestaţii Sociale un specialist de calibrul doamnei Vâlcea? Dar mai ales că doamna Vâlcea nu trebuia să aibe un asemenea tratament.
ÎNTREBARE: Şi ce-ar fi vrut Muscalu: ca doamna Vâlcea să stea şi la bâtrâneţe la serviciu? Vi se pare normal aşa? Doamne, fereşte! Lasă, măi, Ionele, femeia să-şi consume pensia fericită că doar d-aia a cotizat atâţia ani!
Nu prea mai avem inima să-i spunem ceva lui Muscalu că se supără şi nu se ştie niciodată. Încă două cuvinte şi încheiem. Domnul primar a spus marţi, la conferinţa de presă, ca Ionel Muscalu să se apuce de jurnalism şi să facă emisiuni la tv Valahia. De ce nu mai vrea Muscalu să-şi dea cu gel în păr şi să intre pe sticlă? Păi, cine o să-l mai remarce? Eheee? Cine? Dar mai ales cine o să-i mai ofere un post de director şi apoi de secretar de stat? Aţi văzut ce-a păţit bietul Lucian Mândruţă...? Ori Muscalu nu-i Mândruţă!


FOTO: Ionel Muscalu, un liberal năimit care a reuşit să-şi nemulţumească şeful pentru că acum are prea mult timp de stat decât atunci când era secretar de stat cu acte în regulă.

Autor Anonim ( adica tehnici)

2 comentarii:

Romario spunea...

Giurgiuvean get-beget / Gandesc rapid / Ma misc incet ! :)

Unknown spunea...

Romario, ne-ai descris aproape pe toti!

EDRAH_Giurgiu PHASE I