miercuri, noiembrie 03, 2010

Fără speranţă: Boc face ce vrea în România, dar, din păcate, face prost!


Deciziile din ultimii doi ani adoptate de Guvernul Boc şi pe care toată lumea le condamnă, încă mai sunt puse de unii români pe seama faptului că acest prim-ministru nu ar fi lăsat să-şi facă treaba, ceea ce este fals, a declarat la sfârşitul săptămânii trecute purtătorul de cuvânt al PNL Giurgiu, Ionel Muscalu.
“Am fost de curând într-o vizită particulară la Sibiu unde am constatat că mai există câţiva ardeleni care consideră că lucrurile merg prost în România datorită faptului că premierul nu ar fi lăsat să-şi facă treaba. Ultimul eveniment, când Boc şi-a asumat răspunderea pentru legea educaţiei trădând astfel până şi limba română, a dovedit că Boc poate şi face ce vrea în România. Din păcate, face prost! Face prost pentru că s-a înconjurat de incompetenţi, hoţi şi mârlani. Tot ce-a făcut până acum a fost să ocolească luarea unor decizii economice, preferându-le pe cele fiscale care i-au lăsat pe oameni fără bani – banii care, pentru cei mai mulţi, înseamnă plata întreţinerii,plata pentru medicamente, plata pentru întreţinerea copiilor. Cum să nu te gândeşti că tot ceea ce a făcut Boc este prost în condiţiile când la bugetul de stat au intrat în ultimii doi ani cam tot atâţia bani ca în 2007 şi 2008, dar oamenilor li s-au tăiat salariile, pensiile şi ajutoarele sociale. În plus, s-au mai cheltuit şi vreo 30 de miliarde de euro din împrumuturi. Unde sunt aceşti bani, dacă nu în marea hoţie portocalie, în buzunarele clientelei de partid? Pentru asta nu a fost lăsat să lucreze Boc?”, a încheiat, întrebându-se retoric, Ionel Muscalu.


2 comentarii:

Flor da Vida (Suelzy Quinta) spunea...

Seu texto fala de problemas que me parecem ser vividos em todos os países... Aqui até então, não tem sido diferente... Receba meu abraço, meu carinho... Bjsss

Unknown spunea...

Ai dreptate, Flor da Vida.

EDRAH_Giurgiu PHASE I