vineri, august 13, 2010

Impartial. Util. Interactiv, Senzational, Fantastic, Extraordinar, Cristian Preda, Ionel Muscalu, Elena Basescu si Gigi Becali in frunte.

11 iunie 2009

1 an, 2 luni si 3 zile
Alegeri.TV devine cel mai puternic site politic din Romania



Cu peste 70,000 de vizitatori unici in ultima luna si aproximativ 15,000 in ziua alegerilor Europarlamentare, Alegeri.TV s-a clasat in primele cinci cele mai importante cresteri ale traficului web din Romania, conform Trafic.ro, depasind site-uri importante, cum ar fi www.tvr.ro. Interesul vizitatorilor este justificat prin existenta unui segment de electorat care voteaza (sau decide sa nu voteze) strict pe baza ofertei politice, segment care este imun la traditionalii fluturasi costisitori care nu spun nimic, la bannerele publicitare care impanzesc strazile oraselor si fatadele cladirilor, sau la clasicele talk-show-uri TV a caror popularitate este in cadere libera.
Interesul manifestat in jurul proiectului valideaza un nou concept, modern si civilizat, de schimbare a modului clasic de campanie electorala. In mod traditional, unul dintre principalii factori de absenteism la vot este perceptia lipsei de interes a candidatilor asupra problemelor reale ale cetatenilor. Prin intermediul Alegeri.TV toti alegatorii au posibilitatea sa cunoasca viitorii candidati, sa adreseze intrebari directe si ulterior sa voteze in cunostinta de cauza.
Alegeri.TV ofera primele concluzii privind atat calitatea candidatilor la Europarlamentare, cat si perceptia electoratului asupra unor partide politice, in urma publicarii interviurilor Alegeri.TV.  Pe de alta parte, Cristian Preda, candidat din partea PD-L, a inregistrat peste 35,000 de vizualizari, totalizand peste 500 de ore de transmisie video (statistici oferite de www.VideoPublishing.com). O alta tendinta este interesul crescut spre candidatii noi, Ionel Muscalu de la PNL inregistrand de aproape 5 ori mai multe vizualizari a profilului decat Norica Nicolai, surprinzator daca ne gandim ca aceasta era pe primul loc pe lista partidului. Elena Basescu a inregistrat 12,000 de vizualizari ale profilului Alegeri.TV in aproximativ o luna, in timp ce profilul candidatului Gigi Becali la Alegeri.TV, in aproximativ 2 ani, a fost vizualizat de 18,600 de utilizatori ai site-ului.
Cele aproximativ 100,000 de vizualizari ale interviurilor filmate, productie proprie Alegeri.TV, demonstreaza ca exista o tendinta crescatoare a alegatorilor activi, care intra regulat pe diverse surse de informare, isi formeaza o opinie si voteaza in consecinta. Pe de alta parte, majoritatea respondentilor la intrebarile adresate prin intermediul Alegeri.TV, au fost alesi sa reprezinte Romania in Parlamentul European.
"Interviurile filmate de Alegeri.TV cu candidatii la Europarlamentare au avut in medie peste 3000 de vizualizari, dar au fost si interviuri cu peste 30,000 de vizualizari. Ne bucura ca unii candidati au folosit interviurile Alegeri.TV pe blogurile proprii, sau in propriile pagini de campanie electorala. Cu siguranta exista o nevoie de dialog politic cu electoratul, o asa-zisa negociere a votului intr-o maniera civilizata, care nu este satisfacuta de canalele traditionale de comunicare. Suntem hotarati sa acordam si in viitor tuturor politicienilor sansa se se prezinte prin intermediul Alegeri.TV, precum si electoratului, posibilitatea sa intre in dialog direct cu politicienii. Potential exista: in ultimii doi ani am inregistrat peste 600,000 de vizite si o crestere constanta. In ciuda scaderii gradului de participare la vot, Alegeri.TV si-a dublat numarul de vizitatori fata de Europarlamentarele din 2007" declara Alexandru Lapusan, CEO Zitec, compania sustinatoare a proiectului.
Alegeri.TV centralizeaza si prezinta impartial forumuri de discutii si dezbateri politice, prezentari video si bloguri, stiri din presa politica, comunicari ale oamenilor politici sau ale partidelor politice, analisti si comentatori din domeniul politic, dar si dialoguri si interviuri intre electorat si oamenii politici. In plus, utilizatorii site-ului pot urmari istoricul candidatilor si informatii statistice privind activitatea fostilor europarlamentari, care au candidat pe 7 iunie pentru un nou mandat. Raspunsurile pretendentilor la un fotoliu in Parlamentul European sunt postate, in format video sau text, in paginile dedicate fiecarui candidat in parte.

Despre Alegeri.TV
Lansat in 2007 sub deviza Impartial. Util. Interactiv, Alegeri.TV este in prezent cea mai puternica platforma de dialog politic nepartinica. Alegeri.TV centralizeaza si prezinta impartial profilele a peste 20,000 de politicieni, aproape 1000 de interviuri sau materiale video de campanie, devenind rapid cea mai bogata sursa de informare si dialog politic on-line. Oferind informatii despre istoricul fiecarui politician roman, traseul politic, activitatea si initiativele parlamentare sau europarlamentare, Alegeri.TV prezinta in timp real atat o radiografie a mediului politic romanesc pentru electorat, cat si un barometru de opinie publica pentru partidele politice. Alegeri.TV este o initiativa de responsabilitate sociala ZITEC.



Mai multe informatii;



Telefon: +40 (0)31 7100114

YM!: alegeri_tv

contact@alegeri.tv

www.alegeri.tv


P.S. :Presedintele ANOFM, Ionel Muscalu, vine vineri in Baia Mare



Presedintele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), Ionel Muscalu, se va afla vineri (28 martie 2008) in municipiul Baia Mare.
Muscalu va participa, alaturi de alti directori din cadrul ANOFM, printre care  Teodora Bistriteanu, Dan Mucenic si Luminita Sasan, la inaugurarea Centrului de formare profesionala a adultilor Maramures. Acesta este situat pe strada 8 Martie nr. 7B din Baia Mare, in incinta Grupului Scolar Tehnic.
La evenimentul care va incepe la ora 10 au mai fost invitati prefectul Bondi, primarul Anghel, alti primari maramureseni, dar si directori ai agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca din Cluj, Satu Mare, Salaj si Bistrita Nasaud, directori de institutii din subordinea Ministerului Muncii.Dar merge si la Oradea...
În baza protocolului de colaborare încheiat între Agenţia Naţionalã pentru Ocuparea Forţei de Muncã şi Agenţia Naţionalã pentru Egalitate de Şanse în luna martie care are ca şi obiectiv general realizarea de acţiuni pentru facilitarea inserţiei pe piaţa muncii a forţei de muncã feminine aflate în situaţie de risc sau marginalizare, cele douã instituţii urmeazã sã desfãşoare o primã acţiune la nivel naţional, informează un comunicat de presă al agenţiei, remis AMOS News.

Aceastã acţiune va fi organizatã la nivel naţional în data de 27 martie 2008, în toate judeţele ţãrii, excepţie fãcând Judeţul Bihor, care va organiza evenimentul în data de 31 martie. La evenimentul organizat în judeţul Bihor vor participa Claudia Sorina Vlaş, preşedinte ANES, precum şi Ionel Muscalu, preşedinte ANOFM.
Acţiunea constã într-o vizitã comunã, la care vor participa şi reprezentanþi ai ANES în teritoriu. Vizita va avea loc în una din localitãţile rurale care se confruntã cu şomaj ridicat în rândul femeilor şi în care existã potenţial de muncã feminin care poate fi integrat pe piaţa muncii.
Evenimentul, la care sunt aşteptaţi sã participe, pe lângã reprezentanţii instituţiilor noastre şi, reprezentanţi ai autoritãţilor publice locale, precum şi ai unor organizaţii non guvernamentale de profil, are drept scop: informarea populaţiei cu privire la egalitatea de şanse pe piaţa muncii şi la promovarea ocupãrii în rândul femeilor supuse riscului marginalizãrii, prezentarea cursurilor la care pot participa, dar şi a celorlalte servicii de stimulare a ocupãrii de care acestea pot beneficia gratuit prin intermediul serviciului public de ocupare.
"Acţiunea se înscrie în ansamblul de mãsuri prin care dorim sã sensibilizãm comunitatea localã, în ansamblul sãu, în dorinţa noastrã de a creşte şansele de ocupare a femeilor pe piaţa muncii şi de a spori rolul acestora în societatea româneascã, de a realiza concilierea dintre viaţa de familie şi cea profesionalã", a declarat preşedintele ANOFM Ionel Muscalu.
Potrivit declaraţiei Claudiei Sorina Vlaş, preşedintele ANES, "Acţiunile realizate în comun de cele douã instituþii reprezintã premisa pentru dezvoltarea unor politici publice eficiente şi coerente în domeniul ocupãrii şi al egalitãţii de şanse. Ne dorim sã oferim mai multã vizibilitate acestui domeniu şi sã prezentãm soluţii concrete pentru grupurile vulnerabile, care nu sunt integrate pe piaţa muncii. Este extrem de important ca, odatã intrate pe piaţa muncii, aceste femei sã îşi cunoascã drepturile şi sã ştie cã existã instituţii cu atribuţii în domeniul egalitãţii de şanse şi combaterii discriminãrii."

5 comentarii:

Karla spunea...

Felicitari...
Nici nu stiam de existenta postului Alegeri TV...

Unknown spunea...

asta a fost acum 1 an 2 luni si 3 zile, multumesc, ei ne cautau...

Unknown spunea...

asta a fost acum 1 an 2 luni si 3 zile, multumesc, ei ne cautau...

Anonim spunea...

Imi aduc perfect aminte cine si cum a fost scris comunicatul despre Protocolul dintre ANES si ANOFM. Iar despre doamna Vlas pot spune ca, asa cum am observat, era si cred ca este si acum foarte iubita in Bihor, mai ales la Beius, locul natal.

Anonim spunea...

Imi aduc perfect aminte cine a scris si cum a fost scris comunicatul despre Protocolul dintre ANES si ANOFM. Iar despre doamna Vlas pot spune ca, asa cum am observat, era si cred ca este si acum foarte iubita in Bihor, mai ales la Beius, locul natal.

EDRAH_Giurgiu PHASE I