miercuri, octombrie 20, 2010

Basescu s-o spuna lui Mutu ca toti PDL-istii au gresit! E vorba de suta de lei a lui Ceasusescu?

Ca sa-i mai dea o bula de Oxigen PDL-ului si sa uite oamenii cat de greu traiesc, deputatii PDL au gresit, gandindu-se la legea salarizarii profesorilor si votand Legea TVA, cat si a scutirii de impozite la pensiile sub 2000 de lei.
 Deputatii PNL si PSD le-au luat mintile fiecaruia dintre deputatii puterii, incat acestia au votat pentru popor si impotriva propriilor interese, iar Duduia Alma plecata fiind din Camera, nu a mai putut fi gardianul lui Base, ca sa numere cum vrea el. Al.2 indice 1 la Camera decizionala - ca la Marea Adunare Nationala.
Si cam cum s-a votat la alegerile prezidentale la ambasada pariziana a Romaniei, tot asa in 7 secunde,poporul poate rasufla usurat un pic: eroare de tehnica legislativa?! PDL a  gresit! Pentru cate ore?
Oricum, sa o spuna lui Mutu!

3 comentarii:

karina spunea...

politica asta:))

Ioana Gînju spunea...

..vreti sa spuneti ca ar fi vorba de o mutare care vizeaza imaginea presedintelui ? Poate, daca se va promulga aceasta lege, atunci el ar avea de cistigat. Nu vor promulga aceasta lege-au nevoie de unitate in acest moment iar riscurile sunt preamari, veti vedea.

Unknown spunea...

Politica asta ne face pe multi sa gandim cumva, asa sau asa, pe mine nu ma mai conving foarte multi politicieni romani, pentru ca multi dintre ei sunt la fel de priceputi ca si la fotbal, ca si la agricultura!

EDRAH_Giurgiu PHASE I