joi, mai 13, 2010

Ultima Spaga! Am primit initiativa aceasta pe e-mail si mi se pare interesant de stiut punctul dumneavoastra de vedere!

Programul "Ultima Spaga" este o manifestare a cetatenilor liberi prin care isi exprima dezaprobarea fata de incompetenta, coruptia si cinismul guvernului Boc-Udrea condus de premierul Traian Basescu. Prin aceasta actiune le oferim guvernantilor ultima spaga si ii poftim sa ne paraseasca.



AJUNGE!

Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depuna o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene. Haideti sa le dam ultima spaga si apoi sa ne lase in pace!

NE-AM SATURAT:
- sa suferim noi ca sa prospere ei;
- sa fim intaratati unii impotriva celorlalti, cultivandu-ne ura, intr-o tara cu o religie a iubirii;
- sa inchidem ochii la incompetenta, coruptie si dezgustul guvernului fata de propriul popor;
- sa ne vedem parintii, bunicii si prietenii plangand in fata alimentarelor;
- sa vedem profesori, medici, functionari publici tanjind in fata galantarelor din supermarket;
- sa fim stropiti de limuzinele scumpe ale unor analfabeti ale caror unice calitati sunt lipsa de cultura si instructie si apropierea de banul public
Rugam pe toti cei care impartasesc aceste credinte ale noastre sa se alature demersului nostru. Rugam mass-media, partidele politice, organizatiile civice si sindicale sa se alature demersului nostru.
E timpul ca acest guvern sa plece impreuna cu primul sau ministru. E deja ceasul al doisprezecelea. Mamaliga nu mai trebuie sa explodeze inca o data.




Sa comentam impreuna!

5 comentarii:

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

"Astazi suntem chemati a hotari asupra soartei patriei noastre; hotararea ce vom da va fi pentru dansa hotarare de vieata sau de moarte... Niciodata nu au fost imprejurari mai grele decat acelea in cari ne aflam astazi. Patria noastra se afla pe marginea unei prapastii... Putine minute ne-au mai ramas ca sa-i putem veni spre ajutor. Maine va fi prea tarziu. Dezbracati-va de orice patima si interes in parte si alegeti barbat drept, cu stiinta, cu barbatie, cu frica lui Dumnezeu si iubirea de Patrie..."

Gh. Bibescu 1842

Ghiocelul alb spunea...

Pentru cei mici de la baza piramidei, soarele va fi din ce in ce mai departe, el urmand sa dispara la un moment dat. Noi nu mai suntem uniti, nu mai suntem o forta, nu mai putem schimba nimic atat timp cat oamenii influenti nu doresc asta.
Pentru a se schimba ceva si a se mai aduna mase de oameni in Piata Revolutie, e nevoie ca oamenii cu putere si interese sa vrea acest lucru. Doar asa va mai apare o noau Revolutie in care cei nevinovati isi vor pierde vietile pentru ca baietii cu ochi albastrii sa isi poata spori si etala mai apoi averile.
Romania a devenit doar locul unde noi platim impozite si strangem cureaua iar ei traiesc regeste oferind scuze aparent serioase pentru traiul neindestulat al celor multi.

unprietenzilnic spunea...

Din pacate nu ne hotaram singuri soarta. Altii lucreaza pentru noi. Mai nou, sunt tot felul de petitii dar si de mesaje trasmise prin email, bineinteles ale acolitilor de la putere.Ultima gaselnita este lista cu cheltuielile parlamentarilor (data publicitatii aseara de tv de curte - b1), cheltuieli aferente lunii martie. Sunt circulate astfel incat populatia sa isi indrepte privirea asupra parlamentului si nu asupra guvernului sau sefului suprem. Putem fi de acord cu reducerea cheltuielilor parlamentarilor, dar sa nu uitam ca majoritatea este formata de cei de la putere. Oricum, discutia ramane deschisa...

unprietenzilnic spunea...

M-am intors. Dupa cum am vazut din minunatul discurs al intaiului om al tarii, in caz de esuare ( sau mai degraba naufragiu) al programului, raspunderea va reveni guvernului si bineinteles parlamentului. Hei, acum ce sa mai spunem? Dar despre avertizarile privitoare la instigarea la violenta?
....
Pe la noi au înflorit afacerile! Dupa cum ni s-a spus, chiar de anul nou, cu cinism prezidenţial, am ieşit din criza, economia se reface.
Cum ce afaceri? Afaceri cu AMANET. Se amanetează cam tot ce avem de pret ca sa "supravietuim", de la aur si ceasuri, la tablouri şi chiar...VIATĂ!

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

Ionel, vorbesti, in comentariul tau, de pe blogul meu, despre CURAJ. De ce sa vb despre curaj? Este vorba de ... ISTORIA ROMANIEI !
Atat si nimic mai mult!

P.S. - Poate, in viitor, intr-o anume conjunctura, vom colabora si noi mai indeaproape, ca si "consateni"! Ce spui?

EDRAH_Giurgiu PHASE I