vineri, martie 12, 2010

La cererea lui Costi, (Blogul lui... Costi) public aici  aceasta chemare - atitudine a parlamentarului Alina Gorghiu, dupa cat inteleg eu adresata cetatenilor din Colegiul 22, Bucuresti.


Parlamentul României /Camera Deputaţilor


Grupul Parlamentar al Partidului Naţional Liberal

telefon: (021) 402 10 70 fax: (021) 402 10 72 e-mail:pnl@cdep.ro

Dragi părinţi, stimaţi locuitori ai colegiului 22,

Considerată a fi o urmare firească a violenţei trăită sau văzută acasă, a programelor urmărite la televizor sau, pur şi simplu, o manifestare a unor frustrări acumulate în timp, violenţa în şcoala românească a fost dezbătută în cadrul primei discuţii iniţiate de mine în urmă cu puţin timp, la care au luat parte reprezentanţi ai instituţiilor statului, părinţi, profesori şi elevi. Una dintre principalele concluzii a fost aceea că părinţii au nevoie de explicaţii, îndrumare de specialitate şi învăţare a câştigării încrederii propriului copil.

Ca atare, îmi face plăcere să vă invit la primul training pe teme de psihologia elevului pentru părinţi, intitulat „Nu lăsa violenţa să conducă familia ta” , care va avea loc pe 21 martie 2010, la Palatul Parlamentului, sala Grupului PNL din Camera Deputaţilor, etajul 2, începând cu ora 12.00. Intrarea este liberă şi acţiunea vi se adresează, părinţi şi bunici, adulţi întreţinători de copii, toţi cei interesaţi de acest subiect şi de cum poate fi combătută, în definitiv, violenţa între copii sau între copii şi cadrele didactice.
Vom afla de ce izbucnesc elevii uneori în accese de furie, de ce nu pot fi stăpâniţi, de unde provine lipsa de teamă de autoritatea profesorului sau de repercusiuni şi care este vina adultului în toată această istorie zbuciumată care modelează caracterul viitorului părinte.
Vă aştept cu tot interesul, alături de psihologi din cadrul Asociaţiei Salvaţi Copiii şi din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială, ca şi alte persoane specializate în domeniu.
Haideţi să contribuim la maturizarea frumoasă a copiilor noştri şi, împreună cu ei, a societăţii noastre în ansamblu.
Vă mulţumesc şi aştept confirmarea participării dumneavoastră până în data de 17 Martie 2010, la următoarele numere de telefon: 0723.639.935, 021.318.37.14 precum şi la adresa de e-mail: deputat@alinagorghiu.ro.

Alina Gorghiu, deputat PNL

3 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Mi-as fi dorit sa particip la o asemenea intalnire..Poate ca ar trebui invitati si profesori, parinti si elevi( nu neaparat agresivi, poate agresati). Din scoli cu probleme.

Cu niste ani in urma, am declansat un program in scoala - Violenta incotro? Ceva organizat, in cele mai mici detalii. Impreuna cu o un pshiholog, care, in prealabil facuse o cercetare ; subiectii- toti elevii claselor a VII- a si a VIII_a din scoala.
Printre concluziile noastre era si una privitoare la impactul negativ pe care presa scris si TV il au asupra copiilor. Am suparat . Presa locala a scris ceva total paralel cu actiunea. Iar actiunea a aparut ca si cum ar fi fost organizata de un ONG local.

M-a dezamagit . Am abandonat, iar violenta este in continua crestere.

Ii urez doamnei mult succes!

COSTI spunea...

Multumesc frumos Ionel!
Am inteles de la Alina ca poate participa ORICINE este interesat, numai sa se inscrie in timp util.

O zi buna

日月神教-向左使 spunea...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Spre marele Nord. Întâlnirea cu Moş Crăciun în alt anotimp.

         - Pe marele vultur care a pârjolit pădurea, vuind cuvintele în gura vajnicului Väinämöinen, faurul veşnic, ce povesteşte des...