duminică, februarie 06, 2011

Astăzi PNL- PC şi PSD, adică partidele de opoziţie, au format Uniunea Social Liberală. Instantanee necenzurate nicicum. Crin declara ca :"Uniunea Social-Liberală ar fi votată de 62-68% dintre români."

"Paradoxul şi chiar surpriza este pentru mine şi pentru Vlad Moisescu, un om care se temea cot la cot cu mine de asta, că electoratul bucureştean, un electorat foarte important, va fi foarte rezervat. Ei bine, surpriza este că din toate zonele ţării, gradul de susţinere pentru această alianţă cel mai mare este în Bucureşti şi asta, cred, că trebuie să ne spună ceva", a susţinut Crin Antonescu.
Pe de altă parte, liderul PNL a menţionat că potrivit sondajelor realizate de liberali, Uniunea Social-Liberală ar fi votată de 62-68% dintre români.
"Conform acestor sondaje, astăzi, sau mai degrabă ieri, în zilele din urmă când aceste sondaje au fost făcute, sunt gata să voteze pentru această uniune, această coaliţie PSD-PNL-PC o cifră între 62 şi 68% din electoratul României", a conchis Antonescu.











Îmi cer scuze pentru calitatea imaginilor, dar momentul istoric, din punctul meu de vedere trebuia imortalizat si vizual. Aşa ca am apelat la ce am avut la îndemână şi de la distanţa unei săli destul de încăpătoare. Sper ca rezultatele viitoare ale acestei zile sa merite amintirea ei.

11 comentarii:

Claudia spunea...

mda, sa speram ca impreuna vor reusi ceea ce n-au reusit separat. ramane de vazut...

Karina spunea...

Eu nu sunt asa optimista si asta ar trebui sa observati si voi, pentru a numai repeta greselile tuturor politicienilor. Sfatul meu este ca, macar voi care veniti in contact cu poporul, sa fiti realisti si sa transmiteti acolo sus, la voi, parerea romanilor.
Romanii sunt satui si de politica si de patronate si de sindicate.
Votez pe liberali dar NICIODATA !!!PSD...
Acesta-i adevaratul puls al poporului...

Unknown spunea...

S-a discutat și astăzi aceasta chestiune și s-a pus, am văzut în presă, punctul pe i legat de ce înseamnă de fapt relațiile şi realitățile din județe! La Bacău se pare că sunt rupte legăturile, dar tocmai de aceea sunt în Protocol chestiuni care pot răspunde unor probleme locale. Din punctul meu de vedere, probabil extrem de simplist, astăzi s-a făcut un protocol electoral, pentru care am votat, nediscutându-se în profunzime politica politică a PNL pentru viitorii ani, dar tot aşa de adevărat este acum un fapt, doctrinele tac atunci când sensul lor este anulat de o dictatură, iar răspunsul politic este doar:PRO sau CONTRA DICTATURĂ! Părerea mea este că PNL rămâne PNL, iar PNL a condus bine România!

Unknown spunea...

A să nu uit, tocmai lucrez la un "proiect" scurt poetic legat de întâlnirea aceasta! Până dimineaţă aveţi un sens literaturizat al "evenimentelor"...

Goda spunea...

Chiar sunt curios sa vad cat o sa reziste si uniunea asta?

Karina spunea...

La Bacau il avem pe Stavarache si conduce f bine orasul fara PSD.
Vreau sa spun ca sunt zeci de primari PSD care au votat si vor vota cu PNL.

Karina spunea...

A! Si ce tocmai spuneam..Bacau arde:)

Unknown spunea...

Ce anume se intampla la Bacau, de arde?

Karina spunea...

Cred ca ai vazut ce se intampla..sau ai auzit...Stavarache are coloana vertebrala...Niciodata nu o sa cedeze lui Hrebenciuc si mafiei lui orasul...Bacauanii sunt cu Stavarache...Si daca o sa fie obligat sa cedeze, atunci Bacaul o sa-l aleaga independent pe Stavarache urmatorul mandat.

Karina spunea...

PSD a participat la guvernare în perioadele 1990-1996, 2000-2004 şi 2008-2009.
PNL doar între 1997 şi 2000.

Uite cati ani a guvernat PSD...
Si uite unde este tara...

De ce voi PNL nu ati avut curajul sa candidati singuri? Ati fi castigat cu siguranta:(

Unknown spunea...

Mi s+a parut mie ca nu+l vad pe domnul Stavarache..., dar trebuie sa fiu sigur, inainte sa afirm asta!

EDRAH_Giurgiu PHASE I