marți, ianuarie 04, 2011

Basescu a promulgat Legea ilegala a Invatamantului. Restul nici nu mai conteaza, adica Guvern si neconstitutional!

Unde este Pactul National in educatie, tovarasu'  Basescu? A numarat-o Anastase? Dar Parlamentul la ce e bun, cand nu se mai justifica?! Nu-i asa, bre perversilor de pe axa gasca Boc-Basescu-Anastase-Udrea?! Sa ii asigure lu' nea Marko sefia UDMR, iar rectorii sa fie numiti politic?!

5 comentarii:

karina spunea...

Si blogul asta il voi propune pentru premiu la sectiunea "Cel mai bun politician dintre bloggeri". Imi place corectitudinea in politica. Imi place blogul acesta.

ionelmuscalu spunea...

Ma onoreaza, dar sunt politicieni mult mai cunoscuti, care sunt si bloggeri. Multumesc mult pentru incredere! Inseamna mai mult decat alte lucruri.

Flor da Vida spunea...

Me parece que os problemas são os mesmos em todos os países... Aplaudo-te por sua coragem em não calar e gritar ao mundo a incoerência política. Tens meu respeito e admiração! Carinhos a ti... Bjsss

karina spunea...

ei sunt incadrati la sectiunea " Cel mai bun blogger dintre politicieni"...Prefer sa iti dea premiu la sectiunea: "Cel mai bun politician dintre bloggeri"

ionelmuscalu spunea...

Ha, ha! Vad ca si din Brazilia am sustinere la chestiunea aceasta! Dar cred ca nu se pune.

Spre marele Nord. Întâlnirea cu Moş Crăciun în alt anotimp.

         - Pe marele vultur care a pârjolit pădurea, vuind cuvintele în gura vajnicului Väinämöinen, faurul veşnic, ce povesteşte des...