sâmbătă, ianuarie 08, 2011

Spre disperarea calailor! Flori de ger, o frumusete la ferestre!

Astazi am primit ca Ion de la un Constantin La multi ani.
Totul pare pierdut?
Nu e nimic pierdut.
Doar noi ne pierdem timpul spunand ca Pamantul nu se invarte, ca nu conteaza cand ne rupem hainele si ne calcam in picioare batranii, ca sa ne indumnezeim 8 zile dis-dimineata luand - pe stomacul gol-  o gura de aghiasma, dupa care, nu-i asa, putem face orice, a doua zi (timp de opt zile) mai luam o gura de aghiasma!
Dupa aceea?
Adrian Sobaru este un erou, dar lui nu i se vor ridica statui. Este un om simplu care poate deveni legenda, daca nu-l vor uita cei care mai au un dram de suflet.
Si stii care este treaba: nu-l vor uita, spre disperarea calailor, care nu pot otravi chiar fiecare floare, fiindca si iarna se nasc flori de ger. O frumusete la ferestre!

3 comentarii:

Wind spunea...

Sa ai parte de tot ce-i mai bun!
Frumos scris!
Salutari din Romania!

Anonim spunea...

23 dec., zăpada ni-i tot mai pătată de ei, de către cei ce (ne) conduc la fapte disperate (şi nu numai acum, de parcă românului nu-i mai e dat să se bucure de alb..., niciodată alb). Discreţia verbului este uneori dăunătoare transmiterii/receptării mesajului (e, totuşi, alegerea mea)
Felicitări pentru vigoarea cuvântului!

Karla spunea...

Un "La multi ani" intarziat si de la mine, cu scuzele de rigoare...

Spre marele Nord. Întâlnirea cu Moş Crăciun în alt anotimp.

         - Pe marele vultur care a pârjolit pădurea, vuind cuvintele în gura vajnicului Väinämöinen, faurul veşnic, ce povesteşte des...