miercuri, martie 10, 2010

Editie Speciala cu Ramona Manescu, Europarlamentarul anului 2008

Diseara, orele 20.00, la emisiunea Editie Speciala de la televiziunea Valahia voi intervieva pe Ramona Manescu, membra a REGI (Dezvoltare regională) si a CULT (Cultură şi educaţie), despre proiectele europene ce privesc Romania, dar mai ales Giurgiul. Printre acestea si "Strategia Dunarii" (Dunărea va avea, din 2011, o strategie de dezvoltare pentru ţările riverane fluviului), care ne priveste si la care trebuie sa ne raportam ca profesionisti, mai ales in conditiile in care statul roman P.S.:nu reuseste sa aiba nici o strategie viabila de dezvoltare . 
Ramona Manescu, europarlamentarului anului 2008 la categoria Educatie si Cultura
Europarlamentarul liberal Ramona Manescu a castigat aseara, in cadrul galei The Parliament Magazine Awards, premiul Parlamentarul Anului 2008, la categoria « Educatie si cultura ». Prestigioasa publicatie europeana nominalizeaza in fiecare an eurodeputatii care s-au remarcat prin initiative de succes in cadrul PE, castigatorii fiind desemnati prin vot de catre parlamentarii europeni.In prezentarea The Parliament Magazine se arata ca « Ramona Manescu este extrem de activa in domeniul tineretului, facandu-se remarcata prin
excelenta activitate in promovarea in cadrul Parlamentului European a Declaratiei Scrise prin care se solicita acordarea unei atentii sporite implicarii tinerilor in luarea de decizii in cadrul UE ».  
« Acest premiu imi confirma faptul ca atat Comisia Europeana cat si Statele Membre sunt constiente de caracterul vital al implicarii tinerilor in politicile europene si ma motiveaza si mai mult sa imi continui demersurile pentru transpunerea in practica a initativei pe care am lansat-o » a declarat Ramona Manescu in cadrul ceremoniei de primire a premiului. Europarlamentarul liberal a subliniat totodata importanta sustinerii acestui proiect de catre Societatea Civila si de catre colegii semnatari, fara sprijinul carora initiativa nu ar fi obtinut expunerea si recunoasterea necesara. 
The Parliament Magazine a nominalizat 48 de europarlamentari , pornind de la propunerile facute de ONG-urile europene de profil, Ramona Manescu fiind singurul eurodeputat roman castigator la una din cele 16 categorii premiate.   (Preluare de pe bloggul Ramonei Manescu   10/14/2008)



Va astept sa vedeti si apoi sa comentati. Vizionare agreabila!

2 comentarii:

Noesperesnada spunea...

Hay que resaltar la tarea en post de la cultura...

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

EDRAH_Giurgiu PHASE I