joi, martie 25, 2010

PDL interzice candidatului PNL intalnirea cu electoratul din Floresti Stoenesti

Candidatul PNL la Floresti Stoenesti, Marius Nitescu, trebuia sa se intalneasca astazi la orele 14.00 in fata fostului Spital din Floresti cu cetatenii din Palanca, Stoenesti si Floresti. 




Organizase pentru aceasta intalnire electorala si un spectacol al Caravanei lui Axinte.
A depus la Primarie si la organele de ordine cerere scrisa in acest sens.




Aseara, primaria a decis sa nu acorde dreptul legal la intalnire si a facut-o intr-un mod agresiv: astfel incat sa nu se poata desfasura nici o intalnire in locul traditional de intalnire a candidatilor la primarie din aceasta comuna, fara sa existe vreo hotarare  de consiliu in acest sens si fara sa aiba autorizatii de constructie.
Au sudat de jur-imprejurul spatiului ales pentru intalnire foi de tabla,


Ca abuzul sa aiba o si mai mare amploare, la celalalt loc ales, in fata Caminului Cultural (unde spatiul este cu mult mai putin generos), pana la orele 11.00 li s-a interzis organizatorilor sa se racordeze la curentul electric.
Cum vor toti reprezentantii PDL sa isi faca Marius Nitescu intalnirea cu cetatenii?
Nu Vor sa aiba loc!


 Cum vor ei sa fie electoratul ? Ca niste oi ?




Vor ca profesorul Nitescu sa nu poata spune ce proiecte are pentru comuna sa,  ceea ce inseamna deja un abuz si are atingere cu codul penal.



Dar acolo deja totul se face de catre membrii PDL la limita sau dincolo de lege: teroare, amenintari personale, dar si cu institutii ale statului, controale comandate la adversarii politici ai candidatului PDL.
Politica PDL: plata clientilor politici.Pentru ceilalti, poporul roman - minciuna, dezinformarea, manipularea... pumnul in gura!

P.S.: Cand au vazut montata scena in fata Postei, cei de la PDL au idepartat foile de tabla, au vopsit cu var copacii din parc si au plantat niste braduti.

Niciun comentariu:

EDRAH_Giurgiu PHASE I