vineri, martie 19, 2010

Nimic despre C. Dumitru

La Floresti Stoenesti este stare de asediu.
Cantaragiu calare pe girofar sperie gastele satelor Palanca, Stoenesti, Floresti.
 Ca sa fie sigur ca are succes a luat toata politia, toata jandarmeria si, in echipe mixte i-a pus sa patruleze prin cele trei sate.
Sefii deconcentratelor (echipati in portocaliul de rigoare si cu frica in san ca vor fi deconcentrati daca nu castiga al lor) au si ei ordin ca alaturi de subprefecti si prefect sa bata marginile si centrul satelor, ca nu cumva sa se adune mai mult de cinci cetateni la un loc si sa apara vreo revolta.
 Ba organele de control au ordin sa amendeze tot ce misca, tot ce fumega, tot ce este rece!
Care este teama deputatului de Titu?
Pai ii este teama ca nu va reusi sa castige alegerile partiale locale si, dupa ce a pierdut alegerile din turul II la Prezidentiale, unde ii stau picioarele, acolo ii va sta si capul.
 Or, acest domn traseist de la PRM la PDL, numai  vocatie de martir nu are!
 El poate sa se sacrifice pentru propria-i bunastare, dar nu poate sa accepte ca traim intr-o tara libera.
Asa ca,  inarmat cu utilaje de pietruit, utilaje de racait si masina de la Camera cu girofar,insotit de toata suflarea pedelista giurgiuveana si nu numai, au tabarat in sediul Primariei comunei, de unde da ordine, primeste rapoarte, se uita prin ochean spre cele 4 zari  si asteapta rezultatele sociologice ale actiunii discrete de impartire de chestionare in  cele  trei sate. Chestionarele sunt impanate cu atentii din bani portocalii pe care se lauda de doi ani ca ii are. Rezultatele sunt dezastruoase, nici macar in Palanca nu are sortii de succes la care se astepta!
Ca nu a fost in stare sa convinga la Bucuresti este cea mai mare oftica a lui Cantaragiu!
El visa ca o va avea alaturi pe zana blonda de la Cotroceni si s-a trezit ca ii vine pe cap mai vechiul presedinte al organizatiei PDL Giurgiu-Valentin Iliescu si nu cu firman de confirmare, ci cu naframa de matase neagra si mesajul "sa sarute poala imparateasca", ceea ce inseamna clar ca urmeaza a fi mazilit in caz de esec.
Cum turismul electoral la care este profesor domnul titu nu are relevanta in acest caz, trebuie sa actioneze altfel, dar sa fie la  comanda.
De aici pana la paranoia cu care sunt tratati cetatenii romani de catre autoritatile romane in comuna Floresti Stoenesti, judetul Giurgiu, nu arata decat o imagine de front in care autovehicule cu numere de B si GR, strabat in viteza comuna cautand semne ale incalcarii legilor, iar presedintele PDL Giurgiu iese intr-o declaratie fulminanta impotriva contracandidatilor partidului sau si ameninta primarii din alte localitati si pe agentii economici, uitand ce se intampla acolo: cine si de ce candideaza, cine si de ce se intalneste.
Parca era vorba despre alegerea unui primar al unei importante comune si de fair-play!
Era vorba de cetatenii care isi aleg gospodarul in fruntea comunei...

La presiunea unor prieteni declar ca acesta ar fi un Pamflet

2 comentarii:

unprietenzilnic spunea...

Frumos "pamflet". Bag de seamă că acest condiţional "ar fi" a devenit presant în urbea domniilor voastre.
"Succesuri " în alegeri, că de nu "ar fi" nu "s-ar povesti".

Pepi Mustateanu spunea...

Jocul de-a campania. De acord ca e trist ce se intampla acolo.De acord ca tara asta traieste de mult timp sub dictatura P.D.-L.-ista. Insa fiecare dintre noi suntem vinovati. In primul rand ca am permis accese sefilor nostri de partide candva. Iar asta ne placea pentru ca ne aducea avantaje electorale.Insa daca ai nostri calcau un pic linia de start, astia ne fractureaz picioarele pentru a nu mai intra deloc in cursa.Motivul doi de vina este de aceasta data al tuturor oamenilor, al celor care l-au votat, al celor care nu au venit la vot, si a celor care acum tac. Sa auzim de bine !

EDRAH_Giurgiu PHASE I