vineri, martie 05, 2010

Vasile Mustatea nu va pleca niciodata din PNL

Intr-o groaznica dezinformare, colportata de ziaristi profesionisti, senatorul de Giurgiu al PNL, Vasile Mustatea apare ca fiind in negocieri cu PDL-ul:
"Negocieri la Botoşani, Sibiu şi Giurgiu
În tratativele cu liberalii, cele mai avansate sunt cu parlamentarii de Sibiu, Bo toşani şi Giurgiu. Discuţiile s-au purtat cu liderii locali mandataţi de şefii partidului, iar oferta a fost o funcţie sus-pusă la nivel judeţean, cotă parte din deconcentrate, plus garantarea colegiului pentru 2012.
Astfel, pe lista ofertaţilor din umbră a PDL se află nume cum sunt cele ale de putaţilor Mircea Cazan şi Florin Ţurcanu, precum şi cel al senatorului Vasile Mustăţea.
„Există tentaţia de a unifica forţele de dreapta la Botoşani. Da, mi-au oferit funcţia de prim-vice preşedinte al organizaţiei, dar nu am hotărât încă nimic. Eu conduc o echipă şi voi decide ţinând cont de acest lucru”, ne-a confirmat Florin Ţurcanu. " Evenimentul Zilei.

Aceasta fara ca gazetarul sa ia legatura cu domnul senator, fara sa il intrebe pe domnia sa, probabil pe surse mincinoase, cum se poarta. Senatorul Mustatea deja a negat orice fel de discutii cu PDL in conferinta de presa de la PNL Giurgiu si a afirmat ca nici un gazetar nu l-a contactat pentru a il intreba ceva despre acest subiect. Atunci, de ce a aparut aceasta informatie?
Senatorul PNL Vasile Mustatea a afirmat clar ca nu s-a inscris in vreo competitie la aceste alegeri. Atunci, probabil ca ziaristii respectivi sau cei care le-au dat informatiile au chef sa strice prestigiul celui incriminat, dar si sa arunce umbra tradarii asupra organizatiei PNL Giurgiu. Raspunsul nostru este exact urmatorul: Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati! Aici sunt liberali, nu colectiva, individualitati puternice si care au demonstrat in timp  si fidelitate fata de partid, dar si experimenata lor viata de partid. Se mai poate, desigur, ca numarul matre pe care secretarul Comisiei economice le-a adus la toate legile puterii sa nu il fi facut sa candideze la mister popularitate si acest moment sa se incerce a i se raspunde asa, sub centura.
Responsabilitatea, caracterul si spiritul de echipa pe care i-l cunosc domnului senator Mustatea nu i-ar permite sa faca un pas ca cel amintit de ziar si preluat in revista presei de Antena 3.

3 comentarii:

unprietenzilnic spunea...

În ziua de astăzi, nu este bine să bagi mâna în foc pentru nimeni. Uite un exemplu clar de oportunism, care cu siguranţă a însemnat ieşirea dintr-un partid şi intrarea în altul (fie el si al independentilor, cine stie!).Pe unii a uimit, pe alţii nu.
Stire:
"Nicu Dumitru Cornoiu a fost numit din nou secretar de stat în Ministerul Muncii după ce a fost eliberat din aceeaşi funcţie în octombrie 2009, după ieşirea PSD de la guvernare."
Quod erat demonstrandum!

Anonim spunea...

Super tare, frate!

metaxa spunea...

Numai cine nu-l cunoaste pe Vasile Mustatea putea lansa un asa zvon puturos. Niste naparci.

EDRAH_Giurgiu PHASE I