marți, martie 16, 2010

Faith, cainele cu două picioare, dovedeste tuturor că merge ca un om

Faith imită mersul uman.Iata şi alte fotografii:
Cred  ca orice discutie despre vointa sau orice discutie in general este inutila. Aceste fotografii au facut deja inconjurul pamantului!
S-a nascut cu doar  2 picioare. Bineinteles ca nu putea merge. Prima Sa  Proprietara nu credea că ar putea supravieţui şi aşa s-a gândit la eutanasie.
Dar, apoi, s-a întâlnit cu proprietarul său actual, Stringfellow Iuda, care a  decis că e timpul să meargă pe două picioare! El l-a numit Faith (Credinta) .

Dupa ce  la inceput utiliza  lingura cu unt de arahide ca pe un stimulent şi recompensă pentru câine, atunci cand reusea  să stea pe ambele picioare,  ca un miracol după 6 luni de exercitii, Credinţă a învăţat să-si tina echilibrul pe picioarele din spate, precum şi sa se ajute de coada să se mute.
 După mai multa vreme de formare a noii deprinderi a fost capabil să înceapă  mersul pe jos ca un om!
Acum, lui Faith ii place sa se plimbe! Şi, desigur, în cazul în care iese pe strada i se întâmplă mereu să atragă atenţia  oamenilor. In scurt timp a devenit celebru si a aparut pe la diferite emisiuni de televiziune şi ziare cunoscute.

2 comentarii:

sandugabrielaioana spunea...

Impresionant...
Toata admiratia pentru stapanii lui Fith care s-au chinuit sa-l invete mersul biped...
Sunt convinsa ca nu a fost usor... prin cate a trecut bietul caine...
Inca o data, jos palaria in fata unor oameni care s-au gandit si la binele celui de langa ei...

ionelmuscalu spunea...

Asa cred si eu... Multumesc si pentru vizita!

Spre marele Nord. Întâlnirea cu Moş Crăciun în alt anotimp.

         - Pe marele vultur care a pârjolit pădurea, vuind cuvintele în gura vajnicului Väinämöinen, faurul veşnic, ce povesteşte des...