marți, martie 16, 2010

Faith, cainele cu două picioare, dovedeste tuturor că merge ca un om

Faith imită mersul uman.Iata şi alte fotografii:
Cred  ca orice discutie despre vointa sau orice discutie in general este inutila. Aceste fotografii au facut deja inconjurul pamantului!
S-a nascut cu doar  2 picioare. Bineinteles ca nu putea merge. Prima Sa  Proprietara nu credea că ar putea supravieţui şi aşa s-a gândit la eutanasie.
Dar, apoi, s-a întâlnit cu proprietarul său actual, Stringfellow Iuda, care a  decis că e timpul să meargă pe două picioare! El l-a numit Faith (Credinta) .

Dupa ce  la inceput utiliza  lingura cu unt de arahide ca pe un stimulent şi recompensă pentru câine, atunci cand reusea  să stea pe ambele picioare,  ca un miracol după 6 luni de exercitii, Credinţă a învăţat să-si tina echilibrul pe picioarele din spate, precum şi sa se ajute de coada să se mute.
 După mai multa vreme de formare a noii deprinderi a fost capabil să înceapă  mersul pe jos ca un om!
Acum, lui Faith ii place sa se plimbe! Şi, desigur, în cazul în care iese pe strada i se întâmplă mereu să atragă atenţia  oamenilor. In scurt timp a devenit celebru si a aparut pe la diferite emisiuni de televiziune şi ziare cunoscute.

2 comentarii:

sandugabrielaioana spunea...

Impresionant...
Toata admiratia pentru stapanii lui Fith care s-au chinuit sa-l invete mersul biped...
Sunt convinsa ca nu a fost usor... prin cate a trecut bietul caine...
Inca o data, jos palaria in fata unor oameni care s-au gandit si la binele celui de langa ei...

ionelmuscalu spunea...

Asa cred si eu... Multumesc si pentru vizita!

Seară de vară

Patru păsări de aur în colțuri, Coperți de saftian, Cartea tulburătoare a însuflețirii, Nimic mai mult, nimic mai puți...