luni, ianuarie 24, 2011

Am avut dreptate: Giurgiu net a castigat cititori.

Scriam alaltaieri pe acest blog, ca cel care a castigat din sondajul Cel mai iubit dintre giurgiuveni este Giurgiu-Net.
Iata ca o confirma extrem de atent si de urgent Giurgiu news, care citeste Giurgiu net:
"Reporterii, redactorii, dar mai ales informatorii nostri ne-au adus pe tava vraful de informatii... Una dintre ele  ne-a atras atentia...
Petrisor Mustateanu a batut la usa CMJ-ului (Centrul Militar Judetean) si a cerut sa fie avansat in grad... Se stie faptul ca, atunci cand era pe cai mari, Petrisor Mustateanu (Pepino) a urmat, la apelul de seara, cateva cursurui, mastere, etc., in... afaceri interne. Suntem foarte siguri ca nu au fost mastere in... ginecologie.
Intrebarea legitima care se impune este urmatoarea: Petrisor Mustateanu este ofiter in rezerva sau este... activ? Iar de aici o alta intrebare: numele de Pepi sau Pepino este porecla sau acoperirea?
De unde primeste "Pe surse" atatea informatii, multe dintre ele "otravite"? Cert este ca site-ul pe care-l pastoreste Pepino este din ce in ce mai periculos, prin informatiile pe care le contine.
Lasat de izbeliste de Adrian Popescu (Proto), fara functii, fara loc de munca, culmea este ca Pepino prospera. I-au crescut falcutele, are o burta respectabila, dar si o limuzina cu care strabate orasul zilnic, iar drumul spre Capitala de trei ori pe saptamana. 
Nu vi se pare cam mult pentru unul care de un an nu mai are serviciu, nu mai are nicio sursa de venit?
Si pentru ca veni vorba de surse, nu cumva Pepino are resursele de "pe surse"?" - Giurgiu news, intr-un articol "Pepi activist sau... activ?".
Ce ii enerveaza pe cei de la gazeta citata este ca Pepi a facut cursuri, mastere si tot fara serviciu este, ba mai primeste  si  "Pe surse" atatea informatii, multe dintre ele "otravite"? Cert este ca site-ul pe care-l pastoreste Pepino este din ce in ce mai periculos, prin informatiile pe care le contine."
Pe deasupra, Pepi are limuzina si se plimba cu ea zilnic in oras, ba mai face si drumuri la Bucuresti, chiar daca plateste cu maruntis la statia peco si face demonstratii la benzinarie:( „Plănuim de-o săptămână acest lucru. Am vorbit pe internet şi am trimis sms-uri pentru mobilizare. Mulţi dintre cei care suntem aici de-abia acum ne vedem la faţă. Dacă nu luăm atitudine nu putem schimba nimic în această ţară” a declarat Petrişor,( Mustateanu N.N.) unul dintre iniţiatorii operaţiunii „Ziua banilor mărunţi la Giurgiu”.).
De fapt, limuzina lui este o masina la mana a doua, de mic litraj, cu care zilnic isi duce si isi aduce fetita de la gradinita, de unde afla informatii pe surse, de la parintii colegilor Clarei, care si ei traiesc in Romania si isi duc viata la fel ca orice roman care are salariul taiat, tva-ul crescut, pretul carburantilor marit, sperante ciuntite, iar atunci cand se intalneste cu bunicii e si mai grav: pensia impozitata, medicamente necompensate, coplata la medicii de familie, ca sa nu mai vorbim de specialisti.
Cat despre falcute, desigur, singurul lucru remarcat cu obiectivitate, ii recomand lui Pepi, ca si mie  http://www.mircea-badea.ro/blog/jos-sunca-sus-fundul/.
In rest, cred ca, de fapt, Giurgiu news ii face reclama lui Pepi, presupunandu-l activ!



4 comentarii:

angi spunea...

Am muncit si eu in ziua mea libera,adica duminica,la nominalizari si fiindca imi place cum iti asterni gandurile si trairile transformandu-le in poezii,te-am votat ca atare.

pepi mustateanu spunea...

Multumesc pentru sustinere, are o valoare speciala cand vine din partea ta :)

Unknown spunea...

De ce naiba, cand Ionel Muscalu - un amestec de politician (25%), functionar in administratie (25%), poet (35%) si copil, in completare pana da pe rascoale, a lucrat cu ziua in presa - salahor, insa a prins trenul vietii? Vrei si tu in tren? Ca sa citez Giurgiu news.

Unknown spunea...

Angi, scuzeşi mulţumesc pentru nominalizare!

EDRAH_Giurgiu PHASE I