marți, ianuarie 25, 2011

Saracu Basescu, huiduit cand la Iasi, cand la Focsani, ba si-n lipsa la Bucuresti, Cluj, Deva, Brasov! Sa fie din cauza ca si-a luat in serios rolul de stapan de oi?




Vezi mai jos parlamentarii care au dobândit titlul de OAIE prin faptul că s-au ascuns în turmă, pentru a susţine Guvernul BOC Zero (zero voturi de susţinere în parlament la moţiunea de cenzură din 27 octombrie 2010).
Toţi parlamentarii din LISTA Z-EROILOR, în ordine alfabetică (246):

http://www.listarusinii.ro/zeroi
Băsescu, huiduit la Iaşi şi la Focşani: Nu vin pentru voturi, aplauze sau fluierături


Antena3.ro
24 Ian 2011, 15:49    Foto: Mediafax
Zi tensionată pentru preşedintele Traian Băsescu, care a fost întâmpinat cu huiduieli şi fluierături la manifestările organizate de Ziua Unirii, mai întâi la Iaşi şi apoi în Focşani. La Iaşi, şeful statului a avut parte de cele mai multe huiduieli. În momentul în care a început să se adreseze mulţimii, oamenii au început să-l huiduie, să fluiere şi să strige diverse mesaje, printre care "Jos Băsescu!", "Demisia!" sau "Hoţii!". Şeful statului şi-a continuat, însă, discursul, vorbindu-le celor prezenţi despre unitate, sacrificii şi responsabilitate.
Vezi aici ce s-a întâmplat de Ziua Unirii la Iaşi. 
Preşedintele Traian Băsescu a fost întâmpinat şi la Focşani cu huiduieli şi fluierături. Şeful statului s-a deplasat acolo pentru a participa la manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor. 
„Cu siguranţă nu vin nici pentru voturi, nici pentru aplauze nici pentru fluierături chiar. Dar trebuie sa vă spun că vin în primul rând din respect pentru istorie, pentru un moment constitutiv al statului român modern şi în acelaşi timp vin să arăt respectul meu şi urmaşilor acelora care au facut Unirea”, a declarat Traian Băsescu, la Focşani. 
Preşedintele a spus apoi că este foarte important să arătăm respect pentru istoria noastră, dacă vrem să o facă şi alţii. „Este probabil un moment în care cel mai important lucru este să arătăm respect pentru istoria noastră şi pentru noi pentru că atâta timp cât noi nu ne vom respecta momentele istoriei noaste, nu avem cum să pretindem altora s-o facă”, a declarat Traian Băsescu.  
Băsescu: Nu vin pentru voturi, aplauze sau fluierături
Şeful statului a continuat precizând că nu doar istoria este importantă ci şi viitorul ţării, amintind şi numele unor trei mari licee - Kogălniceanu, Unirea, Cuza, pe care le-a numit instituţii destinate viitorului. 
“Dincolo de patimi, de dorinţe, dincolo chiar de interesul fiecruia dintre noi, esenţa acestei zile este legată nu numai de istorie, ci şi de viitor. Aveţi aici şi probabil e semnificativ faptul că trei mari licee, fie că e vorba de Kogălniceanu, de Unirea, de liceul Cuza, toate reprezintă instituţii destinate viitorului în primul rând. Niciodată un stat, o ţară nu-şi poate prefigura fericit viitorul fără şcoală. De aceea, unul dintre elementele esenţiale ale evoluţiei noastre este legată şi de reforma Educaţiei, una necesară pentru a da tinerilor competenţe. România nu poate să devină puternică şi prosperă fără oameni competenţi", a spus preşedintele. 
Apoi, Traian Băsescu s-a referit la problemele economice ale ţării, precizând, în discursul său, că un stat modern înseamnă un stat autosusţinut, deoarece „o ţară nu poate consuma mai mult decât produce”. “O ţară nu poate consuma mai mult decât produce. Trebuie să aflăm o dată pentru totodeauna că statul modern inseamnă statul autosusţinut, care îşi creează resurse pentru cetăţenii săi. Acesta este poate una dintre cele mai importante priorităţi ale României”, a declarat şeful statului. 
El a continuat referindu-se la revizuirea Constituţiei şi exprimând-uşi speranţa că la anul „România va fi puţin mai modernă. „ O ţară cu o constituţie neclară, care nu creează instituţii flexibile, e o ţară care nu poate evolua pozitiv, de aceea cred eu ca una din oblgiaţiile esenţiale este să revizium Constituţia. Vă doresc ca la anul să fiţi într-o ţară puţin mai modernă, în care chiar toţi să respectăm ziua fundeamnentală a devenirii noastre, ziua Uniri. La mulţi ani focşăneni!”, a mai spus preşedintele Traian Băsescu.
Traian Băsescu a ajuns în Piaţa Teatrului "Maior Gheorghe Pastia" din Focşani în jurul orei 15:40. În momentul în care a trecut pe lângă mulţimea adunată acolo, mai mulţi oameni au început să scandeze "Huo!" şi "Mincinosul!" şi să fluiere.
Traian Băsescu, huiduit şi la Focşani
Huiduielile au continuat şi în momentul în care preşedintele a primit onorul de la Regimentul de Gardă şi Protocol "Mihai Viteazul".
Traian Băsescu a fost întâmpinat apoi cu pâine şi sare de oficialităţile locale, iar o femeie îmbrăcată în costum popular i-a pus la gât un fular tricolor. Preşedintele a urcat ulterior pe scena amplasată în piaţă, de unde ar urma să susţină un discurs. Alături de el se află şi fostul ministru al Tineretului, Sorina Plăcintă.
Conform forţelor de ordine, în momentul în care şi-a făcut apariţia preşedintele, în piaţa din centrul municipiului Focşani se aflau peste două mii de persoane.
Preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit luni dimineaţă şi la Iaşi. Şeful statului a avut dificultăţi în susţinerea discursului prilejuit de Ziua Unirii Principatelor. În momentul în care a început să se adreseze mulţimii, oamenii au început să-l huiduie, să fluiere şi să strige diverse mesaje, printre care "Jos Băsescu!", "Demisia!" sau "Hoţii!". Şeful statului şi-a continuat, însă, discursul, vorbindu-le celor prezenţi despre unitate, sacrificii şi responsabilitate.

2 comentarii:

Karla spunea...

Eh da, nu putem sa spunem ca le-a furat. Huiduielile. Ci ca le-a meritat din plin.:)

Unknown spunea...

Poporul e cam hotarat sa-i adreseze lui si blondei lui tot felul de saluturi intime!

EDRAH_Giurgiu PHASE I