joi, martie 04, 2010

Ganduri la vreme de proiect

Proiectul tot mai des intalnit pe bloggurile giurgiuvene de a ne uni toti intr-o echipa pare sa ia contur. Pentru a restabili  adevarul istoric, tin sa informez cititorii ca ideea este mult mai veche decat ideea lui Cosmin Cretu  si ii apartinea in nuce lui Pepi Mustateanu.
Acum, fiindca tot m-ati bagat in seama va trasez niste reguli generale la care sa va ganditi pana ne intalnim, ca alaturi de ideile voastre sa avem ce discuta:
1.Cred ca trebuie  sa ne concentram doar asupra catorva activitati care pot produce schimbari  importante pentru persoane sau comunitate.
2.Sa apreciem proiectele dupa teluri cu care suntem familiarizati si nu dupa persoana  care face cererea si dupa sansele  lor de succes.
3.Sa ne asteptam ca vom comite si greseli. Nu vom realiza nimic daca vom porni pe calea lipsita de riscuri.

Va dau timp de injurat pana duminica, DUPA ACEEA NU MAI PERMIT!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Ionel, in calvarul national al Limbajului De Lemn, cred eu, NU PUTEM VENI dupa tot ce e in audiovizual adica ...plictiseala cu aroma Imbacsitorie grea, sa furnizam Stiri sau evenimente(?!?)importante pentru comunitate.
Esential este sa i scapam de oameni de asa ceva. Adica de un soi de lepra in care n ai cum(aproape) sa-i mai indepartezi de CONTAGIOSUL-COTIDIAN.
intrebare:
-Fiii orasului pot naste CEVA care sa trezeasca Simtirea, Atitudinea sau aplecarea si catre alte Subiecte? Mai aproape de maieu si nu de camasa? Si sa ocoleasca(mai poate?)genitalu' end sa-l faca sa gandeasca la semenul lui, la nevoile chiar celor mici?
Sau va fi o simpla intalnire de oameni mari(ce subtil am fost)ce se vor uita reciproc intamplator, impartasind ultimele evenimente local nationale.
La coada tuturor prioritatilor sta Spiritul, pe care se pisa toti si vor sa-l excluda!!
Iata una din Ideile de duminica. Trebuie sa recunosc , ca poate sucomba, in fata foamei de fripturi, ceritudini samd

Anonim spunea...

Dreptate ai, anonim ule, m-as exprima un pic mai putin plastic, dar asta e... Anonimul e liber si sa mictioneze, in rest, dreptate ai, anonimule.

Anonim spunea...

De mictionat o facem toti(Actiunea),, si fara sa fim invatati. SUBIECTUL era este si trebuie zic io, sa fie altul. Pai plastic am facuto, ca nu pot sa ma concretizez sa muncim serios samd.
Ti se pare ca exista, ca ar exista, vreo pana de LUCIDITATE?
-Noo, ea e clara.
Dar poate din cauza asta avem o productie asa puternica de Orbi, pe metru patrat.
Acum se lucreaza...si la mai multi chiori(de sus in jos,nu)

pepi mustateanu spunea...

Wellcome!

Unknown spunea...

Ideea despre care spui tu că i-ar fi aparţinut lui Pepi, e MAI veche - a fost încercarea Lui de a avea un blog comun. L-a virusat, însă, mărul.
Oricum, salut demersul de a posta, în sfărşit, şi tu, subiectul ăsta pe blog şi aştept să ne spui dacă ajungi duminică (ideal ar fi să nu anunţi marţi...)

Anonim spunea...

"Inima de dor tu stii.....
Ca erai, erai sa fii..."
Pentru un poet giurgiuvean,in vreme de Ploaie

EDRAH_Giurgiu PHASE I